Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire jó az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire jó az, ha egy lánynak mély hangja van?

Figyelt kérdés
Nekem is elég mély...kb. olyan, mint a Liptai Claudiáé :) elég sokan mondták, hogy nagyon jó orgánuma van a hangomnak..és volt aki eleinte meglepődött, aztán máshogy el sem tudta volna képzelni : ) kinél pozitív ill. negatyv ez?
2010. szept. 27. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Kérlek dörmögd a fülembe, hogy a negatYv az csak elütés! :)

Szerintem örülj neki, a mély hangot a komolysággal, megfontoltsággal kapcsolják össze (vö.: picsogó plázacica). Ha tényleg érdekes, szép az orgánumod, érdemes odafigyelni arra is, hogy igazán szépen tudj beszélni, (színjátszókör, beszédtanár, logopédus) hogy a legtöbbet tudd majd kihozni ebből az adottságodnól.

2010. szept. 27. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a hang számít:)

Hanem az össz hatás!

Ha illik hozzád és a kezdetektől ilyen, akkor tökéletes!

2010. szept. 27. 14:59
 3/11 A kérdező kommentje:
az tényleg egy erős elütés... :) az í mellett van, bocsi, nem vettem észre :)
2010. szept. 27. 14:59
 4/11 Moszuke ***** válasza:
63%

Moszuke:

22/fiú

hát ha már választani kell inkább pozitív.

a vékony plcsa hangú lányoknak a beszédétől megfájdul a fejem.

és tudományos tény hogy a nők hangjára nem tudnak huzamosabb ideig figyelni a férfiak:) szal tök 8 hogy mély vagy magas:D de a mélyre talán jobban tudnak. hiszen az kicsit "férfiasabb".. DE ezt ne vedd magadra^.^

2010. szept. 27. 15:00
 5/11 A kérdező kommentje:
a beszédemmel nincs gond.. :) az összhatás szerintem megvan, a déli vér miatt... :) és igen, mindig is mély hangom volt, már általános iskolás korom elején is....akkor még meg-meg kérdezték az osztálytársak, hogy mi ez a mély hang :)
2010. szept. 27. 15:01
 6/11 A kérdező kommentje:

hm...férfiasabb :DD

köszönöm a válaszokat! megy a zöld ujj.. : )

2010. szept. 27. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem baj az, csak ne olyan legyen, mint a Lemmy-é :D
2010. szept. 27. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Legalább karaokee-n jól tolod a Louis Armstrongot. (pl. What a wonderful world...)
2010. szept. 27. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

16:01-es vagyok... (előző, ha még időben vagyok)

Meg te mondhatod, hogy rablótámadás, mert a te hangod mélyebb!

2010. szept. 27. 16:02
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket...ezeket az előnyöket is igyekszem majd használni! :)
2010. szept. 27. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!