Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon gáz ha egy lánynak vékony a hangja?
Figyelt kérdés
Valamint nem tudtok valami tippet,amitől méllyülne?
Nagyon utálom,szerintem irritáló hangom van.
Egy 8éves kislánynak még elmenne...nade én már 20-on túl vagyok.
2011. júl. 3. 17:41
1/9 anonim válasza:
Ha zenekart alapítanék, nem téged választanálak énekesnőnek, de minden más esetben leszarom, milyen egy lánynak a hangja :)
2/9 anonim válasza:
Nem gáz, sőt nagyon is jó.Az én haveromnak például neki van a legmagasabb hangja az osztályunkban.Magasabb mint a lányoknak.
3/9 A kérdező kommentje:
És esetleg valami tipp,hogy hogyan tehetnék ellene?
Erőltessek egy méllyebb hangot?Vagy ez nem segít?
Szeretnék valami nőiesebbet,szerintem nevettséges.
Bár nem szólnak meg érte,de csak mert nézek ki valahogy és nem akarnak megsérteni.
De pl.: ha felvételen hallom magam...hát szörnyű.
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. júl. 3. 17:54
4/9 anonim válasza:
Lehet h csak te hallod úgy, de biztos h senkit nem zavar.
5/9 anonim válasza:
felvételen mindenki utálja a saját hangját... legalábbis legtöbben igen... én ha megnézek egy videot amin beszélek, utána nincs kedvem megszólalni... belülről sokkal normálisabb hangom van...
am meg még senki nem szólt érte
6/9 A kérdező kommentje:
Hát én is normálisnak hallom,de felvételen...
Köszi azért
2011. júl. 3. 18:57
7/9 anonim válasza:
eloszor nincs olyan h "vékony" hang"=magas
8/9 anonim válasza:
szerintem nőies. konkrétan nem tudom hogy milyen a hangod, de aszt tudom hogy férfiaknál a tesztoszteronszinttől függ hogy mennyire mély a hangjuk. akinek több annak mélyebb a hangja és férfiasabb benyomást kelt. lányoknál meg a fordított (szerintem..) inkább magas hang mint egy olyan ami akár férfié is lehetne
9/9 A kérdező kommentje:
Kössz a kioktatást utolsó előtti.És másodszor van?:D
2011. júl. 4. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!