Melyik oldalt kell állnia a lánynak a fiú mellett?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 13:50
2/10 anonim válasza:
Hát.. Nem "kell" ,de ha csak a k*rvádnak tekinted,akkor a jobb. Ha komolyak a szándékaid,akkor a bal. Ez még a régi időkre nyúlik vissza,és a szablyahasználattól függött.
3/10 anonim válasza:
Emberfüggő, ahol jobbnak érzed. Engem pl zavar, ha a nő a balomon van. És nem, nem nézem őket ku.rvának.
5/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a (barát)nőnek a férfi jobb oldalán kell lennie, mert a kardot a bal oldalon hordták...
6/10 anonim válasza:
Az utolsóhoz egy kiegészítés: kivétel az az eset, ha egy olyan helyen haladtok, ahol a hölgy oldalán egy nedves, piszkos úttest van, ilyenkor a hölgyet védendő a felcsapódó víztől, neked kell az úttest felől állni.
7/10 anonim válasza:
Egy érdemi válasz érkezett jobbra, egy a balra.
Én jobbomon kísérem barátnőm, balomon nem esne kézre az biztos.
De jó lenne ha eldőle.
8/10 anonim válasza:
Én tanultam etikettet és protokollt.
A legfontosabb mindíg a nő védelme és biztonsága. Tehát soha se menjem pl az úttest mellett közvetlenül...(ezt már írták). Amennyiben nincs szükség extra óvatsságra akkor az örökérvényű aranyszabályt kell alkalmazni:"baloldalon kutyák és kúrvák!"
Sokan abban a tudatban élnek, hogy, ha pl az ember hölgy társaságában lép be valahová, akkor a hölgyet előre kell engedni. Súlyos tévedés és modoratlanság! A férfi megy előre, kvázi felméri a terepet és belülről nyitja az ajtót a hölgynek, hogy ő gond nélkül beléphessen.
stb...
9/10 anonim válasza:
A férfinak csak kocsmában és a hölgy számára ismeretlen helyen kell előremennie :)
10/10 anonim válasza:
Kiegészítés az utolsó válaszhoz: egy járműről történő LESZÁLLÁS esetén a legtöbb esetben udvariatlanság előre engedni a hölgyeket; a férfinak kell előbb leszállni, hogy lesegíthesse a nőnemű egyedet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!