Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Egy férfi számára miért olyan...

Egy férfi számára miért olyan nehéz a társkeresés napjainkban?

Figyelt kérdés

Szerintem kijelenthetjük, hogy ennyi férfi öngyilkosság és pszichés probléma, önértékelési zavar még sosem volt az emberiség történelmében, akárcsak kapcsolat és szexuális együttlét mentes férfi sem.

Miért ennyire más jelenlegi korunk a többi korhoz képest?

Melyek azok a okok amelyek a jelenlegi kort ilyen kegyetlenné teszik a férfiak boldogságát illetően?

dec. 23. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
81%

Aza baj veled, kedves kinevetavégén napiincel, hogy egyszerűen nulllának tartod azokat az embereket, akikhez naponta beszélsz. Ha rajtad múlna, akár mindenki meghalhatna itt, akkor se érdekelne.

Ez a legocsmányabb tulajdonságod, ami miatt a férfiak ÉS a nők is egyértelműen utálnak téged. A többi rossz dolog csak ebből következik.

dec. 25. 21:49
 62/75 A kérdező kommentje:

61

Nem tartalak téged nullának. Megbocsátok neked bár rendkívül alattomos és rosszindulatú embernek tartalak.

dec. 25. 21:54
 63/75 anonim ***** válasza:
83%

"Vegyes társaságba is simán, legtöbb társaságba kell/van egy gyökér."

De ugye most nem azt akarod bizonygatni, hogy nem létezhet úgy társaság, hogy ne legyen benne minimum egy gyökér? Mert ha igen, azt kábé mindenki meg tudja cáfolni a saját ismerősi köre alapján. Azonban ha nem, akkor létezhet, vagyis lehet jó társaság gyökerek nélkül is, ami viszont cáfolja a korábbi kijelentésed a gyökérségről.

Már bele is futottál egy ellentmondásba az inceles légváradat illetően.

dec. 25. 22:15
 64/75 A kérdező kommentje:

63

Ezért írtam, hogy a legtöbb társaságba! Ami nem azt jelenti, hogy az összesbe.

És azt írtam még, hogy gyökérnek lenni jobb túlélési és szaporodási stratégia mint jófiúnak lenni, ugyanis az utóbbiak max lelkészek lehetnek, ami nem hoz túl sok gyereket a konyhára.

dec. 26. 08:42
 65/75 anonim ***** válasza:
100%

"Nem csak a gyökerek közé. Vegyes társaságba is simán, legtöbb társaságba kell/van egy gyökér."

Egy bizonyos rétegben lehet. Amúgy nem jellemző.

"És azt írtam még, hogy gyökérnek lenni jobb túlélési és szaporodási stratégia mint jófiúnak lenni, ugyanis az utóbbiak max lelkészek lehetnek, ami nem hoz túl sok gyereket a konyhára."

Maximum ha kimondottan ilyen körökben mozogsz.

dec. 26. 08:45
 66/75 A kérdező kommentje:

65

Hát persze, hogy ilyen körökbe. Ez magától értetődő, azt hittem világos is volt.

dec. 26. 08:58
 67/75 anonim ***** válasza:
100%

Akkor adja magát a kérdés, miért specifikusan olyan körökbe próbálsz bekerülni, ahol a gyökérség a menő?

Vagy netán csak azért használsz ilyen mazsolázgató érvelést, mert ha beismernéd magadnak hogy nem csak a gyökerek közé nem kellesz, hanem normális emberek közé sem, akkor be kéne látnod, hogy bizony a te jellemeddel vannak súlyos gondok?

dec. 26. 09:01
 68/75 A kérdező kommentje:

67

Olvasd vissza a 47-es hsz.-t. Eredetileg arra válaszoltam a gyökérséggel kapcsolatban.

Senki nem írta, hogy ilyen társaságokba szeretne beilleszkedni.

dec. 26. 09:20
 69/75 anonim ***** válasza:
100%
Akkor eleve irreleváns volt az utóbbi néhány kommented.
dec. 26. 11:22
 70/75 anonim ***** válasza:
81%

Igazából ennek a napiincelnek a legfontosabb célja az lehet, hogy forgalmat csináljon itt. Mindent ennek rendel alá, sokszor elviseli a megaláztatást is, sőt: beszélgetést kezdeményez az illetővel.

Nem tudom, mennyit kap érte, de szerintem nem éri meg.

dec. 26. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!