Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Egy férfi számára miért olyan...

Egy férfi számára miért olyan nehéz a társkeresés napjainkban?

Figyelt kérdés

Szerintem kijelenthetjük, hogy ennyi férfi öngyilkosság és pszichés probléma, önértékelési zavar még sosem volt az emberiség történelmében, akárcsak kapcsolat és szexuális együttlét mentes férfi sem.

Miért ennyire más jelenlegi korunk a többi korhoz képest?

Melyek azok a okok amelyek a jelenlegi kort ilyen kegyetlenné teszik a férfiak boldogságát illetően?

dec. 23. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:

29

Általában itt mindenki napiincel aki társadalmi problémákat, kínos kérdéseket feszegetnek. Ugyanis az átlagpolgár nem tudja 3 percnél tovább elviselni a szorongást ezért gyorsan megnyugtatja magát, skatulyáz, kioszt , kioktat, és a lelki nyugalma máris visszatért: és bebizonyította magának, hogy az égvilágon semmi gond nincs semmivel, mindig csak az a hangos kisebbség aki rontja a levegőt.

Így kénytelenek vagyunk mi gondolkodó lények alkalmazkodni a szereposztásukhoz, és akár elfogadni például a napiiincel jelzőt, mert így legalább rosszabb minőségű vitára alkalmas hozzászólásokat ki sikerül sajtolni a népből. A semminél jobb. Ez egy lassú folyamat, az érzékenyítés, lelkiismeret aktiválása komoly kihívás.

dec. 24. 14:12
 32/75 Mojjo ***** válasza:
74%

Inkább megvilágítom, miből fakad a kavarodás.

A kérdező valamilyen oknál fogva úgy gondolja, hogy az incelek saját maguk által generált problémái a férfiakat általánosságban érintő problémái a társadalomnak. Két fő tévedése van:

- Azt gondolja, hogy az incelek férfiak. (A valóságban a férfiak nem incelek és az incelek nem férfiak - ahogy írtam is, a két halmaznak nincs közös metszete.)

- Azt gondolja, hogy azok a nehézségek, amiket az agy nevű szervük teljes hiánya okoz, valamilyen módon a társadalom hibájából fakadnak. (A valóságban a helyzet hasonló, mintha egy laposföldes azon rettegne, hogy mikor esik le a Föld széléről, vagy mikor zuhan rá a nagy égi kupola, és csodálkozna, hogy a kifejlett aggyal rendelkező emberi lények nem értik a gondjait.)

Nagyjából ennyi. Sok látnivaló nincs.

dec. 24. 15:15
 33/75 anonim ***** válasza:
100%

"Kivéve ha sehol nem fogadják be vagy max bohócnak."

Akkor az emberünknek sürgősen változtatnia kéne a viselkedésén.

dec. 24. 15:26
 34/75 A kérdező kommentje:

33

“ Akkor az emberünknek sürgősen változtatnia kéne a viselkedésén.”

Úgy értve, hogy nem gazember, nem árt másoknak, önmagát adva sem fogadják be, csak mert ciki külsőre, nem jó vele mutatkozni mert rontja az imázst.

dec. 24. 16:11
 35/75 A kérdező kommentje:

32

Ez a gondolatmenet ott bukik, hogy nem csak incel férfiak követnek el öngyilkosságot.

dec. 24. 16:13
 36/75 anonim ***** válasza:
87%

"Így kénytelenek vagyunk mi gondolkodó lények alkalmazkodni a szereposztásukhoz"

Volt itt még rajtad kívül is hébe-hóba egy-két incel. Pár hétig, pár hónapig voltak itt, talán némelyikük egy-két évet, és nem irkáltak ki minden nap valami bugyuta kérdést mint te. Érdekes módon, velük kábé semmi baj sem volt. Néha hozzászóltak, még oda is írták, hogy ők incelek (ha nem tették volna, némelyikükről szerintem ki sem derült volna).

Egyedül te vagy itt, aki kábé minden nap kiír valami értelmetlen, kérdésnek álcázott nyafogást, és érdekes módon, kábé csak veled is van probléma, más incellel nem volt.

Tehát tulajdonképpen te vagy az, aki ilyen mártír szerepben tetszeleg itt minden nap ("kénytelenek vagyunk alkalmazkodni a szereposztásunkhoz"), és közben olyan elvárásai vannak, ami még Biden fiának is becsületére válna, pedig neki aztán van mit a tejbe aprítania.

Kicsit olyan vagy, mintha én minden nap nyafognék amiatt, hogy jajj, nincs pénzem, jajj, sose lesz pénzem, jajj, szegény fogok maradni egész életemre, jajj, szegényen fogok meghalni, jajj, nincs mit ennem se, jajj, de közben meg mindenféle módját elutasítanám a pénzszerzési lehetőségeknek mindenféle mondvacsinált kifogással, hogy a tanulás káros az agyra, meg a kriptozás csak hülyegyerekeknek való, meg csak az dolgozik, aki nem ér rá pénzt keresni, meg a munkától kihullik a hajam azért nem dolgozom, satöbbi satöbbi. Közben pedig egyfolytában azon picsognék, hogy jajj, de szar nekem mert szegény vagyok.

10 év után még a legtürelmesebbeknek is elszakadna a húr, és elkülswnének a jó kva anyámba. Te itt tartasz most. Több mint 10 évvel ezelőtt írtad ki az első kérdésedet, a 10 évet végigpicsogtad, minden nap, hogy jajj, így nincs barátnőm, úgy nincs barátnőm, jajj, ilyen sikertelen vagyok a párválasztásban, jajj, olyan sikertelen vagyok a párválasztásban, jajj, az inceleket mindenki utálja, jajj, az incelek hártányosan meg vannak különböztetve, jajj, ronda vagyok, jajj. Több mint 10 évet elbsztál az életedből erre, több mint 10 éve keseríted meg a gyakorisok életét, több mint 10 éve letojsz mindenféle jótanácsot, amit csak kaptál, helyette csak azt találtad ki több mint 10 éven keresztül, hogy az miért is nem jó tanács és miért nem lehet megvalósítani. Hát ezért vagy te incel, mert te incel akarsz lenni, és még véletlenül sem akarsz rajta változtatni, mert te szeretsz incelnek lenni, szereted a környezetedet ezzel terhelni, egrecíroztatni, szomorítani, és egyáltalán nem bánod, hogy emiatt mindenki megutál, mindenki ejt téged, senki se akar veled beszélni semmiről sem. Egy igazi energiavámpír vagy a sok picsogásoddal, egy óvodás kislány nem picsog annyit, mint te. Jajj, ilyen egyedül vagyok, jajj, olyan egyedül vagyok. Több mint 10 éve, ember! Szerintem te szellemileg visszamaradtál valahol 16 éves korod környékén, és hiába leszel lassan 40 éves, még mindig egy kis éretlen, megkeseredett 16 éves fejével nézed a világot. Ami nem lenne baj, ha ezt nem dörgölnéd állandóan a környezeted orra alá, ezzel pedig mindenkit elmarva, elkergetve magad mellől.

Rohadtul unalmas lettél, eddig is az voltál, de most már kezdesz egyre elviselhetetlenebbé válni. Nőjj már fel végre te szerencsétlen, és kezdj valamit végre a nyomorult incel életeddel!!

dec. 24. 16:18
 37/75 anonim ***** válasza:
90%

Nem, úgy értve, hogy ha valakit minden közösségből kizárnak, ott az illető jellemével vannak súlyos bajok.

dec. 24. 16:21
 38/75 anonim ***** válasza:
41%

"incel férfiak"

Nincs olyan, hogy incel férfi, ez egy oximoron. A férfi attól férfi, hogy gyereket tud csinálni a nőnek. Az incel nem tud gyereket csinálni, tehát nem férfi. Ha viszont tud gyereket csinálni, akkor meg onnantól nem incel, mert miért is lenne az?

dec. 24. 16:26
 39/75 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom milyen agyhalott találta ki az incel megbélyegzést de hányingerem van attól aki ezt használja.

Egyébként aki nem tud gyermeket nemzeni az az eunuch.

És igen a férfiaknak nehezebb a társkeresésé, mert a nők egy jó része elvárja hogy udvaroljanak neki és csak válogat. Már önmagában elegendő hogy felregel a csaj és még kép nélkül is kap naponta jó pár lájkot meg üzenetet. Míg férfiként még képpel sem kap semmit, 1000 levélre jó ha jön egy normálisnak tűnő válasz és az is egy féleszű nőtől származik aki nem 100as.

Élőben meg hol a fenében ismerkedjek? Menjek oda hülyébbnél hülyébb dumákkal amivel felkeltem magamra a figyelmet a nőnél? Nincs kedvem bohócot csinálni magamból csak azért mert ez elvárás.

Nagyon nehéz egy férfinak, igen.

dec. 24. 19:12
 40/75 anonim ***** válasza:
90%

Az INCEL egy betűszó, mely saját akaratával ellentétben cölibátusban élőt jelent.

Ez nem megbélyegzés, hanem egy egzaktul megállapítható társadalmi állapot, melynek kétféle kategóriája van. Az egyik csoport saját személyi hibájából eredően, a másik külső társadalmi kényszer miatt nem jut megfelelő partnerhez. Az előbbi még tovább kategorizálható kinézetileg csúnya és mentálisan elfogadhatatlan fajtára.

A kérdés csakis az, hogy az illetőnek ezt a kellemetlen élethelyzetét lehetőségében áll-e korrigálni - vagy sem.

A mi napiincelünk esetében ezt képtelenség megítélni, mivel nem ismerjük a kinézetét és egyéb tulajdonságait, csak egyvalamiben lehetünk biztosak:

Az a hobbija, hogy eldönthetetlen, vizsgálhatatlan, stb. - de nyavalygós kérdésekkel terheli a gyakori tárhelyét (és a válaszadók idegrendszerét), ami egy erkölcsileg kifogásolható emberi tulajdonság.

Nem képes felfogni, hogy a vélt vagy valós csúnyaságát, seggfejekből álló társadalmi környezetét, stb. nyűgjeit mi itt nem tudjuk azzal megoldani, hogy bólogatunk az önsajnáltató attitűdjére - hisz az ilyesmire az egyetlen logikus reakció az, hogy az illetőt elküldjük az édesanyukája kéjbarlangjába!

dec. 24. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!