Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Egy férfi számára miért olyan...

Egy férfi számára miért olyan nehéz a társkeresés napjainkban?

Figyelt kérdés

Szerintem kijelenthetjük, hogy ennyi férfi öngyilkosság és pszichés probléma, önértékelési zavar még sosem volt az emberiség történelmében, akárcsak kapcsolat és szexuális együttlét mentes férfi sem.

Miért ennyire más jelenlegi korunk a többi korhoz képest?

Melyek azok a okok amelyek a jelenlegi kort ilyen kegyetlenné teszik a férfiak boldogságát illetően?

dec. 23. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván nem fizikai képtelenségről van szó, hanem mentálisan olyan életképtelenséget, illetve olyan taszító személyiséget jelent az incelség, amivel az ember saját magától vág el minden lehetőséget a párkeresésre.

dec. 24. 20:24
 42/75 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem semmi rosszat nem írtam, csak igazat, valós problémát. Ha nem lenne igaz, nem szólnának le sokan és nem pontoznának le. Rengeteg olyan ember van akinek nincsenek barátai, nem jár közösségbe és van olyan is akinek párkapcsolata sem volt. Nekem volt jópár kapcsolatom és most is van. De a megbélyegzés és a leszólás nagyon megy ha kivetíti valaki a valós problémát. Van baj ezzel a társadalommal. Sajnos szomorú.

Üdv a 39es életképtelen válaszadó.

dec. 24. 20:58
 43/75 Mojjo ***** válasza:
74%

Zseniális ez a 42-es gondolatmenet. Valahogy így nézhet ki a fórumtárs fejében a világ:

- Ha egyetértenek velem, akkor más is azt gondolja, amit én, tehát igazam van.

- Ha nem értenek velem egyet, akkor csak azért mondanak nekem ellen, mert igaz, amit mondtam, tehát igazam van.

Nem rossz, nem rossz.

dec. 24. 21:16
 44/75 anonim ***** válasza:
33%

Irigyellek hogy ennyire unatkozol hogy mások problémáit felnagyítod és kigúnyolod őket, majd az incel dumát rájuk aggatva megbélyegzed őket. Te és még sok nagyokos. Nem érdekel mit jelent, nem érdekel mit gondolsz. Leírtam egy tényt, egy meglátást ami valós. Ilyen a világ és erről nem a normális emberek tehetnek, hanem azok akik mindent jobban tudnak és mindenkinél szebbek és okosabbak. (szerintük)

Oltogasd az incelező haverodat.

dec. 24. 21:27
 45/75 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem pontozza mindenki le, hogy igaza legyen.
dec. 24. 21:29
 46/75 Mojjo ***** válasza:
57%
@44: Ugyan kérlek. Te unatkozol annyira, hogy idejössz a tudomány témakörbe olyan agymenésekről állítani, hogy az az igazság, amikben pont annyi igazság van, mint mákos tekercsben az önindukció. Ezt megfejeled még egy 42-eshez hasonló gyöngyszemmel, ami olyan mélysötét, hogy a drow elfek rettegnének lemerészkedni odáig, aztán csodálkozol, hogy kiröhögnek.
dec. 24. 22:21
 47/75 anonim ***** válasza:
50%
Nem hallom hogy nevetne bárki is. Nagyon elszomorító hogy akiknek problémái vannak a társadalmi beilleszkedéssel azokat ki kell gúnyolni és lejáratni. Egyre több ilyen gyökérrel találkozok nemtől függetlenül és nem tudom eldönteni hogy nevetséges vagy inkább szánalmas. Mindegy, nem érdekel. Jó oltogatást. Boldog karácsonyt Gyökér.
dec. 25. 12:10
 48/75 anonim ***** válasza:
84%

A gond ott kezdődik, mint a kérdező esetében is, hogy nem egyszerűen a beilleszkedéssel van problémája, hanem fel sem akarja fogni, hogy neki van problémája, és ő tudna tenni ellene. És ha mindez nem lenne elég, sorozatban teszi fel ugyanazokat a kérdéseket, amikre rengetegszer megkapta ugyanazokat a válaszokat, csak mind ignorálta.

Az első pár alkalommal még én is jószándékú, segítőkész, informatív válaszokat adtam. Amikor leesett, hogy mennyire semmi foganatja nincs, és sokadszorra láttam újra és újra ugyanazokat a kérdéseket, csak kicsit átfogalmazva, akkor írtam keményebb hangvételű válaszokat, hátha az eljut az agyáig. Semmi hatás.

Így mostmár sok tucatnyi kérdése után azt mondom, hogy amilyen az adjon isten...

dec. 25. 12:16
 49/75 anonim ***** válasza:

Ezennel boldog karácsonyt kívánok a mi napiincelüknek is - és ezen jeles alkalomból egy fantasztikus mély-elemzést hoz a Jézuska, mint karácsonyi ajándékot:

[link]

😊❤️☺️

Sajnos csak csehül találtam, de a Goggle fordítója egy másodperc alatt megoldja ezt a kis problémát, tehát ki ne hagyjátok!

🤘🤪🤘

dec. 25. 13:48
 50/75 Mojjo ***** válasza:
78%

@47: Nem gondolom, hogy itt bárki ki akarná gúnyolni azokat, akiknek beilleszkedési problémái vannak. Itt azok vannak kigúnyolva, akik a saját problémáikat megpróbálják másokra kenni, másokat hibáztatni. Másokat a sárba rántani, csak mert nekik problémáik vannak. Te is ezt csináltad, a kérdezőnek is ez a hobbija. Én az ilyen embert nem sajnálom, meg az ilyen embertől erkölcsi véleményt nem fogadok el, mert egész egyszerűen nem jó ember.

Másrészt van sok rovat, ahová az ilyen gondok valók. A tudomány nem egy ilyen rovat.

Plusz sorry, de irritálnak a rettenetesen buta emberek. A kérdező egyértelműen valami elképesztően mélybuta, neked meg a 42-es hozzászólásod volt olyan, amiből úgy sütött az ostobaság, hogy neten keresztül is majdnem égési sérüléseim lettek tőle. A tudomány rovatba különösen nem kell ez.

Akinek csak simán beilleszkedési problémái vannak, ahhoz lehet és jó is maximálisan jóindulatúan állni. Csak itt nem ennyi a történet.

dec. 25. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!