Magas intelligenciájú emberként a mizantrópia elkerülhetetlen?
9
Tőled kérdezed vagy tőlem?
2#
"csak akkor tudnám, hogy miért nem tudod figyelmen kívül hagyni, amit nem tudsz befojásolni és miért nem azzal foglalkozol, amit meg tudsz."
ez nekem sem megy, éspedig azért, mert vannak dolgok amiket nem tudok befolyásolni, de a dolog masszívan hatással van rám. pl: nem tudom a forgalmi dugót befolyásolni, csak ülök benne, és hiába mondom, hogy ez nem hat rám, de a főnököm leb4sz a késésért stb.
"boldogok a lelki szegények"
meg az oposszumok nagyon nagyon buták...:D
Nesze, francos nagy intelligencia:D én megértem a kérdezőt, de nagyon ne süllyedjen bele ebbe a mizantrópiába, mert "Nincs oka rá. Nincs oka rá. Itt van egy kis pénz!"
Felesleges az egész emberiséget gyűlölni, mikor elég csak saját magunkat:D
Jelenleg ilyen az ember. Ki mire cuppan rá...:D van akik a problémákra azért, hogy megoldást keressen rájuk. Ezzel semmi baj nincs, egészen addig, amíg valaki el nem jut a jelenleg megoldhatatlan/ megmagyarázgathatatlan problémákhoz. Azért az élet még jelenleg sem habostorta... a problémákra pedig jó ha rá tud valaki mutatni, még akkor is ha nem akarjuk ezeket látni.
“ Gond van a kérdezővel, mert gondja van az emberiséggel. Amúgy szerintem is akadnak gondok az emberiséggel. De lehet, csak bennem van a hiba, és minden a legnagyobb rendben van.”
Neurodiverzitás okozhat ilyent? Mert ilyenkor teljesen másképp fogod látni az emberiséget, máskép értelmezel mindent.
Mondjuk az alattomosság bárhogyan nézzük is csak alattomosság marad.
Jó nagy baromság
Inkább a depresszió jellemző ilyenkor az emberekre, nem az hogy minden embert gyűlölni fog.
Attól hogy mindenkinek vannak rossz önző dolgok a természetben, még jók is
Számomra csak Semlegesek az emberek és csak akkor alakul ki unszimpátia, ha ártanak nekem
Lefordítom akkor magyarra: okos ember nem szereti az embereket!?
Paradoxon: csak egy buta állíthat ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!