Mi az incelek létrejöttének tudományos oka?
De ő csak azt írja, hogy ennyien írnak rá egy adott lányra. Oké. A társkeresők borzalmasak, férfiakra nézve hátrányosak, és lehúzásra mennek amúgy is. De élőben is lehet ismerkedni, és ott akár más is megragadhatja az adott hölgyet, mint a kinézet.
Nem mondom, hogy én akárhol felszedtem már bármilyen nőt, de nem gondolom teljesen esélytelennek a dolgot így se. Volt már olyan, hogy beszélgettem valakivel, akihez online biztosan nem tudtam volna eljutni, mert nyilván konstans mailbox bombja van. És jól el tudtunk beszélgetni, talán még jelezte is nekem, hogy bejövök neki, csak nem akartam semmit, így nem foglalkoztam vele, ignoráltam ezt a szálat. Ha foglalkozom vele és rástartolok, lehetett volna akár valami belőle. Úgy is, hogy nem vagyok azért szerintem én se egy chad, max átlagos kinézetű.
Élőben is ugyanazokat a csávókat keresik, mint akiket a tiktokon látnak, ugyanazt a kinézetet várják el.
21 voltam
27
Ez igaz. Ha nincs legalább 3 másodperces szemkontaktus akkor nincs értelme odamenni mert az esetek 90%-ban csúfos és megalázó visszautasítás lesz belőle amiért nem vetted a lapod. Erre fenntartják a jogot a nők, elvárják, hogy olvass a jelekből. Ha nem veszed észre, hogy jeleznek azért, hogy kezdeményezz ugyanúgy töketlen idiótának tartanak mint amikor nem veszed észre, hogy nem szabad az út.
Ugyanakkor igen, tudományos téren ez a terület alulfinanszírozott, vagyis nincs egyetlen rétegnek sem érdeke vagy anyagi haszna az ilyen tanulmányok készítéséből.
Olyan viszont számtalan van, hogy a szép embereket pozitívan diszkriminálják az élet nagyjából minden területén. Ebből értelemszerűen következik a ronda emberek negatív diszkriminációja is. Párkeresés terén ez pedig még hatványozódik.
Nem kellene ennyire leegyszerűsíteni a dolgot, hogy szép vagy, van nőd, nem vagy szép, nincs nőd. Ennél sokkal összetettebb a kérdés. Ha ilyen egyszerű lenne, nem lehetne látni ronda, kövér embereket fullos lányokkal sétálni kézenfogva. Valamit ez a ronda csávó tud, ami megfog egy bombanőt. Minimum sok pénze van. De lehet, a belső tulajdonságai is elég jók.
Azt már nem is mondom, hogy ami egyik ember szerint ronda, másnak tetszhet is akár. Van nő, aki szerint jól néz ki az, akire 10-ből 9 azt mondja, hogy csúnya. Olyan nő is van, aki kifejezetten a kövér csávókat szereti, pedig ő maga csinos. Van sokféle verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!