Mi lesz a taxisofőrökkel mivel az önvezető autók már itt vannak?
A Tesla legújabb önvezető szoftvere már lakott területen is kitűnő.
Erről egy videó: [link]
(Tudjuk, hogy level 5 teljesen önvezető taxik egy sor amerikai városban pl: San Franciscoban Los Angelesben) már a 2010-es évek közepe óta működnek a Waymo cég jóvoltából.
In fall 2015, Google provided "the world's first fully driverless ride on public roads".[9] In December 2016, the project was renamed Waymo and spun out of Google as part of Alphabet.[10] In October 2020, Waymo became the first company to offer service to the public without safety drivers in the vehicle.[11][12][13][14] Waymo currently operates commercial robotaxi services in Phoenix, Arizona, Los Angeles, and San Francisco,[15] with new services planned in Austin, Texas.[16]
Szerintem, ha akkor éltél volna, amikor az első ló vs. automobil versenyeket rendezték a 19.század végén, akkor te a lóban láttad a jövőt.
KB-ilyen butaságot írtál kedves 50-es!
Jött egy újabb a már meglévők közé.
És itt is elhangzik hogy pár évig csak korlátozott területen és csak a Tesla üzemeltetésében és felelősségvállalásával lehet majd tesztüzeme a dolognak.
( Mint ahogy az összes többinél is. )
Tehát ez sem megvásárolható még.
Mondtam, hogy a Tesla nincs az önvezetés élmezőnyében, felesleges is vele foglalkozni.
Mikor Elon Musk előjött az önvezetős kocsi ötletével, a Google Waymo már valóban teljesen önvezető volt.
"Az, hogy biztonságos mértékben a lehető leggyorsabban nullára lassít, az szerintem egy teljesen elfogadható válasz ilyen esetben egy önvezető autótól."
Egyáltalán nem elfogadható, ha ez az egyetlen válasz, amit egy adott szituációra adni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!