Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Azon, hogy a hipergámia a...

Azon, hogy a hipergámia a nőknél kijöjjön segít a liberalizmus vagy inkább segít elnyomni azt?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék azon vitázni, hogy van vagy nincs hipergámia. A Föld összes faja esetében a nőstényeknél van hipergámia. Az ember sem kivétel ez alól.

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy különféle rendszerek milyen hatással vannak rá.

aug. 16. 11:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

“ Mintha már említetted volna, hogy (az idióta, mindig valami alternatív magyarázatot kereső kérdéseid ellenére) valójában a probléma forrása hogy gyerekkorodban a hierarchia aljára kerültél, és ott ragadtál.”

Igen, egy lelkileg szegény ember így látja. Hierarchiákban, szintekben gondolkodnak, az embereket rangsorolják. Nekem ezt a fasisztoid gondolkodásmódot nem tanították meg a szüleim, és bár emiatt többet szenvedtem mint kellett volna, egyáltalán nem bánom. Meg az sem érdekel más (te) hová helyez a hierarchiában, a magam hierarchiájában tudom, hol a pozícióm, és gondolom nem ez a lényeg. Ha még nem esett le, nem önös érdek vezérelte a kérdés kiírását, ami tudom, hogy a lelki szegényeknek nehezen felfogható, de azért hátha egy nap leesik, hogy egyes embereket nem csak a maguk, de mások problémája is foglalkoztatja.

aug. 16. 13:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
21 Nem kell a vetítés, a kelleténél sokkal jobban ismerünk már. Magadnak lehet, hogy be tudod magyarázni, hogy életed központi fixa ideája nem saját magad miatt érdekel, de nekünk nem.
aug. 16. 14:48
 23/26 A kérdező kommentje:

22

Kit ismersz? Gyurcsók bácsi? Azt hittem meg tetszett már halni.

aug. 16. 15:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, egy lelkileg szegény ember így látja. Hierarchiákban, szintekben gondolkodnak, az embereket rangsorolják."

Tehat te lelki szegeny vagy? Elvegre te rangsorolod az embereket, chad, beta, omega, stb.

aug. 16. 18:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Liberalizmusban van poliamória, és az jó
aug. 17. 08:41
 26/26 A kérdező kommentje:

24

Nem látom hol írtam ilyesmit.

aug. 17. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!