Azon, hogy a hipergámia a nőknél kijöjjön segít a liberalizmus vagy inkább segít elnyomni azt?
Nem szeretnék azon vitázni, hogy van vagy nincs hipergámia. A Föld összes faja esetében a nőstényeknél van hipergámia. Az ember sem kivétel ez alól.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy különféle rendszerek milyen hatással vannak rá.
“ Mintha már említetted volna, hogy (az idióta, mindig valami alternatív magyarázatot kereső kérdéseid ellenére) valójában a probléma forrása hogy gyerekkorodban a hierarchia aljára kerültél, és ott ragadtál.”
Igen, egy lelkileg szegény ember így látja. Hierarchiákban, szintekben gondolkodnak, az embereket rangsorolják. Nekem ezt a fasisztoid gondolkodásmódot nem tanították meg a szüleim, és bár emiatt többet szenvedtem mint kellett volna, egyáltalán nem bánom. Meg az sem érdekel más (te) hová helyez a hierarchiában, a magam hierarchiájában tudom, hol a pozícióm, és gondolom nem ez a lényeg. Ha még nem esett le, nem önös érdek vezérelte a kérdés kiírását, ami tudom, hogy a lelki szegényeknek nehezen felfogható, de azért hátha egy nap leesik, hogy egyes embereket nem csak a maguk, de mások problémája is foglalkoztatja.
22
Kit ismersz? Gyurcsók bácsi? Azt hittem meg tetszett már halni.
"Igen, egy lelkileg szegény ember így látja. Hierarchiákban, szintekben gondolkodnak, az embereket rangsorolják."
Tehat te lelki szegeny vagy? Elvegre te rangsorolod az embereket, chad, beta, omega, stb.
24
Nem látom hol írtam ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!