Azon, hogy a hipergámia a nőknél kijöjjön segít a liberalizmus vagy inkább segít elnyomni azt?
Nem szeretnék azon vitázni, hogy van vagy nincs hipergámia. A Föld összes faja esetében a nőstényeknél van hipergámia. Az ember sem kivétel ez alól.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy különféle rendszerek milyen hatással vannak rá.
Nem kell túlgondolni. Olyan helyeken lehetne nőd, ahol apádék akartak és tudtak volna venni neked egy feleséget. Ha ilyen Afganisztán jellegű helyen születtél volna, ott simán összejöhetett volna némi szex. Itt, Orbán Viktor hűbérbirtokán, ebben a hazai liberális fertőben nem, ez van.
Ugyanakkor ha elengeded a nőket, Afganisztánnal ellentétben itt nyugodtan kereshetsz férfiakat. Ha az is túl magas lécnek bizonyul, akkor viszont megint Afganisztán a jobb, a jelentős kecskepopulációjával.
10
“ Sok esetben meg nem. És akkor mi van? Ez semmit nem befolyásol a korábban leírtakból.”
Elnézést, csupán tovább vezettem, hogy mi következik abból amit írtál. Sajna így működik az agyam, nem mindig tudom leállítani, hogy ne gondolkodjon!
11
A gúnyolódás a lelki szegények utolsó fegyvere! Ezt mondta édesanyám.
"Elnézést, csupán tovább vezettem, hogy mi következik abból amit írtál."
Nem következik belőle ilyesmi, épp erre mutattam rá. Mellesleg nem is én írtam.
14
Elnézést. Talán jobb lenne ha nem válaszolnál más helyett :))
16
Oké én meg arra reflektáltam amit te reflektáltál. Ha nem emeled ki, hogy nem te írtad, elkerülhető lett volna ez a felesleges szóváltás :)
13: Nagy filozófus lehetett az öreglány!
Ennek ellenére igazán adhatott volna gyakorlatiasabb tanácsot is, mert gondolom nem sokra mentél ezzel a megállapítással. Mintha már említetted volna, hogy (az idióta, mindig valami alternatív magyarázatot kereső kérdéseid ellenére) valójában a probléma forrása hogy gyerekkorodban a hierarchia aljára kerültél, és ott ragadtál.
18
“ Te pont nem arra reflektáltál, hanem személyeskedsz azóta is. Miért? Valódi érved nincs a kérdésedbe bújtatott állítás mellett?”
Te tartottad relevánsnak leírni, hogy nem te írtad. Lásd, be is másolok, hogy láthasd:
“ Nem következik belőle ilyesmi, épp erre mutattam rá. Mellesleg nem is én írtam.”
Az arroganciád tényleg nem engedi meg neked, hogy beismerd te kezdtél egy felesleges vitát?
Hol a személyeskedés itt? Csupán bemutatom hogyan viselkedsz, miképpen próbálsz aláásni a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!