Gang stalking esetén meg szokták csinálni a következőket?
Ugye általában a célszemély öngyilkosságba taszítása a célja az egésznek.
Tehát mindenhová beépített embereket helyeznek.
Nőt küldenek, hogy a kiszemeltet elcsábítsa, párkapcsolatot létesítsen vele az áldozat, aztán meg azon belül abúzálja, folyamatos stressznek tegye ki őt.
Munkára jelentkezés során is olyan alkalmazó hívja el elsőként interjúra akinek a vezetője maga is benne van ezekben a sötét körökben és munkahelyen is pszichológiai terrornak tegyék ki őt.
Ha új kollégát vesznek fel akkor az is egy fizetett zaklató lesz aki különféle technikákkal stresszeli, igyekszik megfélemlíteni a célszemélyt.
Képesek ennyire körbevenni az ember különféle helyekre beágyazott személyekkel?
Ha az öngyilkosság nem jön össze x idő alatt akkor egyszerűen leváltják a zaklatókat másra.
Exem “meghalt, eltűnt”.
A főnököm most halálos beteg.
Jelenleg nem érzem szétstresszelve magam, visszaált a normális bioritmusom több év után.
Túléltem? Vagy újabb hullám következik?
Ha valaki esetleg megkérdezné miért gondolom, hogy engem zaklatnának…. Azért mert a világosság oldalán vagyok. Az ellenállásén.
Kérdező - kérlek, kissé konkrétabb formában fejtsd ki ezt az állításodat:
"Ha valaki esetleg megkérdezné miért gondolom, hogy engem zaklatnának…. Azért mert a világosság oldalán vagyok. Az ellenállásén."
- Milyen vallási és politikai nézeteket vallasz?
- Mi ellen harcolsz?
Kedves kérdező hidd el, nem vagy egyedül!
Számtalan embert zaklatnak, aláznak és üldöznek a jelenlegi fasiszta, klerikalista, stb. - vagyis a haladó eszmékre durván reakciós és emberi méltóságot elnyomó kapitalista rendszerben. Íme egy kis ízelítő az áldozatok elhaló sikolyaiból:
“ - Milyen vallási és politikai nézeteket vallasz?
- Mi ellen harcolsz?”
Erősen rendszer ellenes vagyok és online ahol csak megtehetem a rendszer és az elit ellen buzdítok.
13
Igen, szerintem is ott tartunk, hogy minden olyan emberi értéket ki akarnak gyomlálni jelenleg ami a manipuláció és kontroll útjába állna.
Jelenleg a tendencia az, hogy az agyat, jutalmazó rendszert erős impulzusokra kondicionálják, függővé tegyék, így az emberek figyelmét totálisan elterelve a fő problémákról. Online ugye az ember kattintgat mint a bolond, mert endorfinra van szüksége ezért már le sem áll valami hosszabb, megértést igénylő írás elemzésére. Csak a gyors jutalom számít. Jól szétcsheszték az emberek agyát és ráadásul tök legálisan mert nincs semmilyen jogszabály amely az emberi agy, elme, egészség jólétének védelmét szavatolná.
Kérdező - én ezzel teljesen egyetértek!
A Munkahelyi terror blogon ne felejtsd el tanulmányozni a kommenteket - mert találsz ott nagyon őszinte véleménynyilvánításokat és szellemi gyöngyszemeket is!
17
Rendben. Köszi. Alaposan átolvasom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!