Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mit keres a maslow-piramis...

Mit keres a maslow-piramis legalján a szex?

Figyelt kérdés

Ugye a legalján a legalapvetőbb szükségleteinek vannak, evés, ivás, wc, alvás, ezek nélkül nem tudunk élni.... Na de mit keres itt a szex? Szex nélkül lehet élni teknikailag bármeddig akkor sem okoz gondot

A másik nagyon furcsa dolog ezzel kapcsolatban hogy elvileg az alacsonyabb szintű igényeket előbb kell kielégíteni, mielőtt a magasabb szintűek motivátorként működnek... Viszont akkor ha valaki nem szexel akkor nem motiválja a biztonság? Sem az önmegvalósítás? Nekem ez így nem kerek

2024. jún. 18. 21:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

A Maslow-piramis egy nagy általánosságot ír le, a szügségletek piramisa egyénileg eltérhet.

Ha jól tudom, ezt az elméletet egyébként már meghaladtuk.

2024. jún. 18. 21:56
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
A szaporodást nem szolgáló szexuális aktivitások valahol középen és felül vannak - tehát nem "legalul" - így a kérdésben megfogalmazott állítás egyszerűen nem igaz!
2024. jún. 18. 22:32
 3/19 A kérdező kommentje:
2024. jún. 18. 22:37
 4/19 A kérdező kommentje:
Mindegyik verzióban ott a szex legalul
2024. jún. 18. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Az csak a szaporodási aktust jelenti elméleti síkon átlagolva.

Ami a napiincelnek hiányzik, az a sárga színű "szociális szükségletek" kategóriában van mint "szexuális intimitás"!

2024. jún. 18. 22:49
 6/19 A kérdező kommentje:

Mi ez az incel téma már itt is? Vannak akiknek csak ez jár az eszébe? Kérem maradjunk a tudományoknál

Mi a különbség a kettő között? A szaporodásos szex és a intim szex hogyan különbözik? Aki mondjuk meddő az nem tud szaporodni, akkor őt már nem is érdekelheti az önmegvalósítás? Hibás az érvelésed

2024. jún. 18. 22:54
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Én, a 22:49-es feladom. Valaki magyarázza el már neki a különbséget!
2024. jún. 18. 22:59
 8/19 A kérdező kommentje:

Sértegetni próbálsz utána nem tudsz érvelni

Magyarázd el, a szaporodási aktus mióta fiziológiai szükségletek? Szerinted aki nem szaporodik azt akkor nem motiválja az önmegvalósítás? Mert a te életed szerint akkor így lenne

2024. jún. 18. 23:02
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

"Magyarázd el, a szaporodási aktus mióta fiziológiai szükségletek?"

Fajfenntartás. Mint az állatoknál, a partner szükségleteinek figyelembe vétele nélkül.

2024. jún. 18. 23:08
 10/19 A kérdező kommentje:

Igen tudom mit jelent a szaporodás de neked nem igazán megy a szövegértelmezés de a fikázás az bezzeg megy

A maslow-piramis lényege az hogy az alacsonyabb szintű igényeket előbb kell kielégíteni, mielőtt a magasabb szintűek motivátorként működnek

Magyaránt akkor amíg valaki nem szaporodik addig nem érdekli kicsit sem sem a biztonság, sem az önmegvalósítás stb stb

Kérlek magyarázd el akkor mit keres ott legalul

Te amíg nem tudsz szaporodni addig leszarod az anyagi biztonságot? Be ne kamuzd már nekem

Napiincel... Idióta

2024. jún. 18. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!