A neurotipikusokat nem motiválja annyira egy jobb, igazságosabb világ megteremtése mint a magasan funkcionáló autistákat?
Figyelt kérdés
A neurotipikusok látszólag nagyon egoisták, csak a saját hasznuk érdekli őket. Ráadásul az Aspergeresek tisztaságát patológiásnak állítják be, hiszen gyakorlatilag megronthatatlanok.2024. ápr. 18. 11:10
21/33 anonim válasza:
Érdekes... Van egy aspergeres csoporttársam, tőle önzőbb szarházi nem sok van. Az általánosításaidat szerintem felejtsd el.
22/33 A kérdező kommentje:
21
Anekdotikus..
2024. ápr. 18. 15:42
23/33 anonim válasza:
Akkor ragadj az általad teremtett valóságban, csak akkor ne szemeteld tele a gyk-t kérdésnek álcázott véleménynyilvánítással.
24/33 anonim válasza:
22
Erdekes. A tied talan nem anekdotikus?
Vagy te Aspergeres vagy? Magadrol irsz vegig? Es akkor te miket teszel, hogy jobba tedd a vilagot?
25/33 anonim válasza:
Rendszerelméletre kell tanítani az aspergereseket, irány Gyulai Iván, és megmentik a bolygót. Én segítek, ha tudok.
26/33 anonim válasza:
A neurotipikusok úgy vannak bekábelezve, hogy értik a világot. Ellentétben a magasan funkcionáló autistákkal.
27/33 A kérdező kommentje:
26
A neurotipikusok úgy vannak bekábelezve, hogy darwnista módon eltapossák a gyengéket. Nem nagy teljesítmény.
2024. ápr. 23. 10:49
28/33 anonim válasza:
En nem vagyok autista, megse taposok el senkit. Mint ahogy a barataim es a csaladtagjaim se. Te mirol beszelsz?
29/33 anonim válasza:
28
Valószínűleg alacsony az empátiája és kellett neki egy ellenség, ezért mai divatos módon csoportokba pakolta az embereket, majd a nem saját csoportja lett a főgonosz, akik minden rosszért kollektíven felelősek, mert mind ugyanolyan rossz és gonosz.
30/33 anonim válasza:
Én se vagyok autista és én se taposok el senkit, a családom se.
Nagyon empatikusak vagyunk és érzékenyek másokat ért igazsagtalansagra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!