11/12 A kérdező kommentje:
Egész pontosan a felsorolt pontok közül melyik nem fedi a valóságot?
Én csupán azt akartam megmagyarázni, hogy a konteósok miért vannak így ráállva.
De kihagytam a 6. Pontot ami: Bill Gates maga is egy eugenikus családból származik, az apja (és vélhetően fő mentora) köztudottan eugenika párti. Ne most az emberek többségének az eugenika nem szimpatikus, nem fognak túlságosan szeretni ilyesmi miatt.
2024. márc. 3. 09:02
12/12 anonim válasza:
Azok a tények különböző mértékben de fedik a valóságot. De ebből túlzó következtetéseket, szándékolt belértelmezeseket (földesúr) amelyek ráadasul nem adekvátak a jelen körülmények között, hiszen te nyilván a népi hagyományban levő Döbrögi jelleggel kívánod (eléggé átlátszó módon) megbélyegezni a célszemélyt, holott az a konstelláció amelyben ez a szó érvényes volt, már 1848 óta nem létezik Magyarországon, az Egyesült Államokban pedig SOHA nem is letezett. Így pl. Gatesnek nincs és nem is volt pallosjoga. Ha tények alapján akarsz vitatkozni, akkor legyél pontos, szakszerű és realista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!