Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az diszkriminációnak számít...

Az diszkriminációnak számít ha valakit nem abúzálnak de egyszerűen levegőnek nézik, nem beszélgetnek vele?

Figyelt kérdés
Ezt pedig nyilván megérzi és nem fogja jól érezni magát tőle.
febr. 27. 13:06
1 2 3
 21/24 Hintalow ***** válasza:
89%
Igen, igy ennyiből eddig ez erősen "minden hülye szembejön az autópályán" eset 🤔
febr. 27. 16:30
 22/24 anonim ***** válasza:

19

Mondjuk ettől pont nem leszel más, elég sok ilyen ember van. Főleg az introcertáltságra értve. Persze nem tűnik így, mert te se veszed észre a hozzád hasonsonlóakat, mert a hangosabbakra figyelsz, gondolom. Ha szeretnél részese lenni pl. egy beszélgetésnek, akkor hozzá kell szólnod, másképp max akkor fogsz tudni, ha külön szándékosan be akarnak vonni. De azt se lehet a végtelenségig csinálni. Neked is tenni kell azért, hogy beilleszkedj

febr. 29. 02:15
 23/24 anonim ***** válasza:
59%

"Introvertált vagyok, nem kommunikálok sokat."

Jól értem? Te introvertált vagy, de a közösség többi tagja a hibás, mert nem beszélgetnek veled. És ezt te kirekesztésnek érzed. Körül kéne nézni, hogy vajon előtted a ló farka van-e. Mert szerintem fordítva ülsz a lovon.

márc. 5. 13:24
 24/24 A kérdező kommentje:

23

Ha köszönsz de nem köszönnek vissza annak már nem az introvertáltságom az oka. Ha kezdeményeznek beszélgetést velem szinte mindig szívélyes vagyok, még akkor is ha már le van merülve az aksi.

márc. 5. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!