Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az diszkriminációnak számít...

Az diszkriminációnak számít ha valakit nem abúzálnak de egyszerűen levegőnek nézik, nem beszélgetnek vele?

Figyelt kérdés
Ezt pedig nyilván megérzi és nem fogja jól érezni magát tőle.
2024. febr. 27. 13:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10

Ez ellen mit lehet tenni? Hol lehet panaszt benyújtani? Mert ha simán lelépek az anyagilag de szakmailag is ártana és ráadásul ők nyernének.

2024. febr. 27. 14:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a közvetlen felettessel kéne beszélni, hogy rossz a munkahelyi légkör és kirekesztve érzed magad a csapatból (és persze remélhetőleg alá tudod neki támasztani konkrét példák sorával), és hogy mit lehetne tenni.
2024. febr. 27. 14:55
 13/24 A kérdező kommentje:

12

Ja de valószínű a többiek tagadni fogják és az lesz hogy beképzelem.

2024. febr. 27. 14:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 A többieknek erről a beszélgetésről nem kell tudnia, a főnöknek is diszkréten kell kezelnie. Amiket írsz, idővel feltűnnek, fel kell, hogy tűnjenek neki is. És különösebb vádaskodás nélkül is bevethet bizonyos intézkedéseket, mondjuk első körben írhat egy nyugodt hangú emlékeztetőt, hogy minden munkavállaló egyformán fontos és kéri a kollégákat, hogy az alapvető tiszteletet mindenkinek adják meg, hogy a továbbiakban is egy jól működő csapat és munkahely maradjatok.
2024. febr. 27. 15:06
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Senkitől sem lehet elvárni, vagy kényszeríteni, hogy beszélgessen veled, ha nem akar.

Azért halkan megkérdezem: biztos bennük van a hiba, ha ők jól meg vannak egymással, és Te valahogy kimaradsz belőle?

Nem gondolnám, hogy ez véletlen.

És azzal a panasszal menni bárkihez, hogy diszkriminálnak, tessék őket kötelezni, hogy legyenek mások hozzám...

Az nem fog menni.

2024. febr. 27. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
#15 A kirekesztés egy létező dolog, és van egy alapszint, amit joggal vársz el a kollégáidtól (főnőkként pedig a beosztottjaidtól), főleg, ha csapatként kell működnötök.
2024. febr. 27. 15:12
 17/24 A kérdező kommentje:

15

Szerintem sem véletlen, ezt leírtam. Nem tudom mire gondolsz, de nem azért történik mert sorozatgyilkos-csaló-pedofil vagyok.

Hanem általában ez akkor szokott történni amikor valaki más valamilyen szempontokból vagy kevesebbnek gondolják, lenézik.

2024. febr. 27. 15:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"Hanem általában ez akkor szokott történni amikor valaki más valamilyen szempontokból vagy kevesebbnek gondolják, lenézik."

Lehet, hogy úgy gondolják, hogy te nem adsz annyit hozzá a közöshöz, mint a többiek?

Miben vagy más, mint a többiek? Mi ez a másságod, ami miatt kirekesztenek?

2024. febr. 27. 16:14
 19/24 A kérdező kommentje:

“ Miben vagy más, mint a többiek? Mi ez a másságod, ami miatt kirekesztenek?”

Nem tudom. Introvertált vagyok, nem kommunikálok sokat. Meg talán az ijesztő külső. De ezt nem tudom mert nyilván nem látom magamat.

2024. febr. 27. 16:18
 20/24 Psycho ***** válasza:
90%

A diszkrimináció az egy bizonyos szempontok szerinti kisebbséghez való hovatartozás alaján történő hátrányos megkülönböztetés.

Téged hátrányosan különböztettek meg? Nem. Tehát ez nem diszkrimináció. Diszkrimináció akkor lenne, ha mondjuk nem kapnál fizetésemelést (miközben mások igen), csak azért, mert mittudomén, ződ a hajad (most mondtam valami hülyeséget).

Az persze más kérdés, hogy marginalizálódsz. Ez azonban kétirányú dolog, a beilleszkedés nem úgy működik, hogy belerepül a sült csirke a szánkba. Igenis tenni kell érte, ÉS a közegnek is befogadónak kell lennie.

Ha állandóan ugyanabba az ördögi körbe esel bele mindenhol, hogy nem megy a beilleszkedés, akkor ideje feltenni a kérdéseket: TE vajon mit tettél azért, hogy sikeres legyen?

Mert gyanús, hogy akkor "a hiba az Ön készülékében van". Olyan nincs, hogy akkora balszerencséd legyen, hogy MINDEN közeg kirekesztő volt eddig.

2024. febr. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!