Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Átlagos fehér férfinak miért...

Átlagos fehér férfinak miért könnyebb egy ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nővel összeismerkednie mint egy ugyancsak fehér nővel?

Figyelt kérdés
febr. 22. 13:55
1 2
 1/15 TappancsMancs ***** válasza:
83%
Talán az egzotikum miatt és még plusz a nő vélhetően jobb anyagi helyzetbe kerülésének esélye miatt is. Szerintem azt is kellene nézni hozzá, hogy olyan nők reakciója milyen akiknek jó anyagi helyzete van. Az kiszűrné az ilyen mellék attitűdöket. Az egzotikumot meg úgy lehetne tesztelni, hogy azonos számú nő lenne például a munkahelyen az említettek mindegyikéből és kérdés. Amúgy nem lennék benne biztos, hogy így van, mint a kérdésben, de nem akarok elhamarkodottan válaszolni, szóval nem tudom. Lehet még a férfi részéről is más a hozzáállás és akár attól is lehet könnyebb.
febr. 22. 14:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem könnyebb.
febr. 22. 14:49
 3/15 A nagy Levin ***** válasza:
100%

Én nem ismerek egy ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nőt sem, fehéret viszont sokat. Párkapcsolat is csak fehér nővel volt/ van. Akkor most rontom a statisztikát?

Ez most napi incell?

febr. 22. 16:47
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

"Átlagos fehér férfinak miért könnyebb egy ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nővel összeismerkednie mint egy ugyancsak fehér nővel?"

mert az ázsiai vagy afrikai nő még mindig jobban jár azzal, ha európai életszínvonal mellett kell csicskát játszania, mintha ázsiai vagy afrikai életszínvonal mellett kellene csicskát játszania.

febr. 22. 17:02
 5/15 MDaniel98 ***** válasza:
90%
Nem tudom, lehet tényleg anyagi okai vannak. Van erre amúgy valamilyen felmérés, statisztika?
febr. 22. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem hirtelen ez ugrik be:

[link]

feröer szigetek, több mint 300 feleség van főleg thaiföldről (pár évvel ezelőtti adat) - nem gyenge úgy, hogy a teljes lakosság alig 50 ezer főt tesz ki

febr. 22. 23:52
 7/15 A kérdező kommentje:

6

Igen ez a természetes egyensúly megbontása a harmadik világ országaiban. A férfitöbbletet így ellensúlyozzák gazdagabb országokban, ellenben egyre súlyosabb helyzetet generálnak ott ahonnan elhozzák a nőket.

febr. 23. 08:35
 8/15 anonim ***** válasza:
#7 a természetes férfitöbblet minimális. a példánál maradva, a feröer szigeteki férfitöbbség fő oka, hogy egy elszigetelt vidékies térség, ahol leginkább csak nem túl magas végzettséget igénylő és férfiasnak számító munkák adják magukat (halászat, állattartás). a feröeri születésű nők nem szívódtak fel, hanem elhúztak dániába tanulni, ahonnan a tanulmányaik végeztével sem szívesen térnek vissza.
febr. 23. 11:49
 9/15 anonim ***** válasza:
a harmadik világ országai meg annyival népesebbek, hogy még azzal sem lehetne érdemben megbolygatni náluk a nemek egyensúlyát, ha kis hazánk teljes férfilakossága ázsiából importálna magának feleséget.
febr. 23. 11:51
 10/15 A kérdező kommentje:

9

Ám ha a teljes nyugati világot látják el nővel azért az már megérződik nem gondolod?

Kínában például 50 millió fős férfitöbblet van, ez akkor mint két és fél Peking. Lehet számodra nem súlyos, a nagyszerű evolúció természetes járulékos vesztesége, nem kell aggódni értük, majd meglesznek babákkal haha haha!

febr. 23. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!