Átlagos fehér férfinak miért könnyebb egy ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nővel összeismerkednie mint egy ugyancsak fehér nővel?
Én nem ismerek egy ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nőt sem, fehéret viszont sokat. Párkapcsolat is csak fehér nővel volt/ van. Akkor most rontom a statisztikát?
Ez most napi incell?
"Átlagos fehér férfinak miért könnyebb egy ázsiai, afrikai vagy latin-amerikai nővel összeismerkednie mint egy ugyancsak fehér nővel?"
mert az ázsiai vagy afrikai nő még mindig jobban jár azzal, ha európai életszínvonal mellett kell csicskát játszania, mintha ázsiai vagy afrikai életszínvonal mellett kellene csicskát játszania.
nem tudom, nekem hirtelen ez ugrik be:
feröer szigetek, több mint 300 feleség van főleg thaiföldről (pár évvel ezelőtti adat) - nem gyenge úgy, hogy a teljes lakosság alig 50 ezer főt tesz ki
6
Igen ez a természetes egyensúly megbontása a harmadik világ országaiban. A férfitöbbletet így ellensúlyozzák gazdagabb országokban, ellenben egyre súlyosabb helyzetet generálnak ott ahonnan elhozzák a nőket.
9
Ám ha a teljes nyugati világot látják el nővel azért az már megérződik nem gondolod?
Kínában például 50 millió fős férfitöbblet van, ez akkor mint két és fél Peking. Lehet számodra nem súlyos, a nagyszerű evolúció természetes járulékos vesztesége, nem kell aggódni értük, majd meglesznek babákkal haha haha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!