Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért vagy biztos benne, hogy...

Miért vagy biztos benne, hogy az ember járt a Holdon?

Figyelt kérdés

Egy vicces dolog történt útban a Hold felé:

[link]

2010. okt. 18. 10:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Attól még, hogy bunkó és cinikus módon adod elő magad nem lesz igazabb, amit írsz."

És neked se lesz igazad attól, hogy lebunkózol valakit, akinek egyetlen rossz szava nem volt. A cinikusat elismerem, de bunkó egyáltalán nem voltam!

Azért is írtam, a - valóban kissé cinikus - példát, hogy szemléltessem, hogy (nekem legalábbbis) miért tűnik logikátlannak, hogy képeket kérsz valamiről, amiről már kijelentetted, hogy az összes ott készült kép hamis.

De ha valóban komolyan gondoltad, akkor parancsolj:

[link]

2010. okt. 19. 11:56
 32/33 anonim ***** válasza:

"Jól tudom, hogy az összes kép eredetije a hivatalos történet szerint "elveszett"?

Ha igen, akkor feltehetőleg ezért nem mutatják ki a mai technológiával, hogy eredeti, vagy esetleg mégis csak ügyes hamisítvány. "

Nem, nem jól tudod. Az apolló 11 (ami 1 volt, a 6 holdraszállásból) erdeti videófelvétleinek egy része veszett el... amit amúgy megtaláltak, de ez más kérdés.

De ezen kívül voltak még képek, amik nem vesztek el, valamint még 5 másik holdraszállás, amiknek az adatai szintén nem vesztek el...

2010. okt. 19. 12:15
 33/33 anonim ***** válasza:

"Persze, én hülye vagyok. Nekem semmiféle ismeretem nincs."

Miért van? Mert akkor jól titkolod...

Tegnap még ilyen baromságokat irogattál:

"És ebben a pillanatban azt látnánk, hogy a Föld látványa a Holdról 16-szor lenne nagyobb, mint a Hold látványa a Földről. "

Szerinted mennyire vagy hiteles?

A fényképek amúgy tudtommal nem vesztek el, csak egy pár darab, de az is teljesen érthető, hogy egy ennyire értékes történelmi kincset nem mutogatnak minden jöttment fogyatékosnak.

Az EGYETLEN (és kihangsúlyoznám, hogy az EGYETLEN) kicsit is értelmes érv azh összeesküvés-elméletek tagadóinál a Van Allen öv sugárzásának a túlélése. De ez is gyenge lábakon áll, mert egyrészt összesen pár perc az út rajta keresztül, másrészt egyszer mértek benne sugárzást egy natúr geigermüller számlálóval... Hát az nem igazán perdöntő. Majd 2011-ben megy oda 2 szonda és méricskélnek és meglátjuk.

2010. okt. 19. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!