Hogyan élhet még valakiben 2023-ban ennyire naív, bugyuta, gyermeteg kép a jövővel kapcsolatban?
Nem bírom elhinni hogy valaki komolyan azt hiszi hogy ilyen kartonkirakat, steril, tökéletes utópia vár az emberiségre. Konstans egymás torkához tartja a kést az emberiség, a klímaváltozás ellen sem teszünk még most sem semmit, még egy pár százalékos halálozási rátával rendelkező vírus is lebénította évekig a gazdaságot és örökre megosztotta az embereket.
Az ilyen idióták mondták 50 éve hogy ilyenkor már senki sem fog a földön járni hanem repülő kocsikkal fog mindenki száguldozni meg hogy meg sem kell majd mozdolnunk mert a robotok majd mindent elintéznek.
Miért gondolja valószínünek akárki is azt hogy a jövő fényes lesz? Ráadásul ha lehetséges is lenne ilyen jövő az annyi sok áldozatba, szenvedésbe kerülne hogy megérné-e egyáltalán?
#10, nem #9..
Eszem megáll, de tényleg...
Álljon meg nyugodtan, csak légyszi csendben.
Vagy máshol.
"Majd ő eldönti, hogy érdekli-e, vagy sem. Bízzuk rá a döntést. Te meg indokolatlanul belémállsz, hogy csak is konteó lehet, amit linkeltem, meg sem nézed mi az egyáltalán, csak rávágod. Ráadásul egy hivatalos kongresszusra basszus! Egyből támadsz, holott nem adtam rá indokot"
Na álljon már meg a menet, barátom, el lett döntve, a 0%-os értékeléssel, hogy kit mennyire érdekel itt a f-szságod, én hozzád se szóltam, te kezdtél el a 0% miatt fennhangon hisztizni meg gyakorlatilag hülyének beállítani mindenkit, aki nem hiszi el a baromságodat.
Erre reagáltam.
Tudjátok, az a vicces, hogy a média, de még az újságok is lehozzák ezeket a dolgokat.
Lásd pl:
De ebben a kategóriában meg se lehet róla szólalni, mert itt minden is kontejó, még a hivatalos kongresszus is. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!