Gyermeteg, infantilis ha szeretem a cuki dolgokat? Ez milyen a férfiak szemében? A görkorcsolyás is dedós? 17/l
Kimondottan már csak azert nezegetem a Sylvanian Families allatkakat mert annyira aranyosok hogy szabályosan adagolja a boldogsagot
A az animaciokat meg a pici figurákat
Filiponijaimat is az asztalomon tartom mert árad belőlük a cukiság
Beteges ez?
Hozzá kell tenni hogy en nekem meg nem volt fium soha, antidepresszáns gyogyszeremre nem ihatok ezért bulizni sem jarok
Van két kis papagajom, azokhoz is percekig tudok beszélni
Mamáméknal a cicát is mindig simogatom ^^
Ez nem megy az agyára egy fiunak?
Szerintem neked. A feleségem is vett magának plüsst, pedig 30+ éves. Nekünk is van papagájunk, sokszor beszélünk hozzá, ha lemegyünk anyámékhoz falura, megsimogatjuk a macskákat, én pedig szoktam korcsolyázni jégen is és betonon is. A jégcsarnokban is, de az utcán görkorizva is szoktam találkozni nálam idősebbekkel is.
Attól, hogy az ember felnő, nem kell ezeket a dolgokat mellőznie. Úgy is mondhatnám, hogy nem attól leszel felnőtt, hogy nem simogatod meg a macskákat és nem beszélsz a papagájhoz.
Manapság egyébként sokan néznek meséket vagy alszanak plüssel még 20-on éves korukban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!