Ha a szocializmus alatt bementem volna az illetékes szervhez hogy én egy vállalkozást akarok csinálni mit mondtak volna rá?
#6, kicsit utánanézve már látom, hogy téged a Wiki vezetett tévútra.
De ha az első sorok után elolvastad volna a lejjebb levőket is, a bekeretezett részt is, abban pont az van, amit én írtam.
Újságcikkből:
A rendőrség az elmúlt hét folyamán folytatta a dolgozó nép ádáz ellenségeinek, a kulákoknak leleplezését. így Szűcs János 40 holdas nagvbaracskai kulák 15 mázsa szemestengerit rejtett el a dolgozó nép elöl. Amikor a rendőrség közegei az elszámoltatási bizottsággal megjelentek a kulák lakásán, az tagadta, hogy nála elrejtett kukorica volna. Rövid keresés után azonban megtalálták az elrejtett kukoricát a pajta egyik szegletében alomszalmával letakarva.
A rendőrség a kukoricát elkobozta és átadta a helybeli földmüvesszövetkezetnek, míg a kártevő kulák az államügyészségre került.
2-es!
90 előtt nem volt önkormányzat. Tanács volt, hatóság.
Korrupt gazemberek voltak.
"Korrupt gazemberek voltak."
Ez a része ami nem változott semmit most is azok...
"2-es!
90 előtt nem volt önkormányzat. Tanács volt, hatóság.
Korrupt gazemberek voltak."
Tesókám! Keblemre! Én is szoktam bakafántoskodni, kukacoskodni, lényegtelen részleteket emlegetni, hogy hozzáértésemet fitogtassam. :D Amit régen tanácsnak hívtak, az ma az önkormányzat. Tanáccsal is kezdtem, ha vakságodban nem vetted volna észre, csak másodjára tértem át az önkormányzat kifejezésre.
Megjegyzem, a létszám nagy része dehogy volt korrupt gazember. Kishivatalnok volt a létszám nagy része. Ezt az oltári marhaságot nem tudom, honnan vettétek. A polgármester akkori megfelelője (hogy már még egyszer bele ne kössél :D ), na, annak volt hatalma, és azt ki is használta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!