Miért ennyire gusztustalan a világ?
A cinizmusba zuhanás magától értetődő.
Az ember egy alapvetően gonoszkodó aljas faj.
Hogyan viselik el sokan ezt nap mint nap?
Talán a pszichopátia elterjedtebb mint gondolnának.
Avagy lehet a szelektív figyelemnek köszönhetően sikerül ez.
4
Melóban vagyok, szar alakokkal körülvéve akik mosolyognak neked majd a hátad mögött aláásnak neked.
Már rég fel kellett volna számolni a vallási intézményeket - minden bizonnyal már ennyi is sokat segített volna a helyzeten.
A másik fontos teendő pedig a már meglévő tudományos ismereteinkkel összhangban cselekedni, és biztosítani a kielégítő mértékű társadalmi egyenlőséget az élet minden területén.
Mindez a megfelelő össztársadalmi tudatosság kérdése, melynek a kialakulását nem teszi lehetővé a vallásokat és a jelenlegi uralkodó politikai ideológiákat támogató parazita "elit".
7
Ez vicces mert a vallási intézmények az egyedüliek amelyek promózzák az erkölcsi értékeket.
Máshol sehol nem hallasz róluk.
Közösségi médiának köszönhetően a még meglévők is rohamosan süllyednek.
Kérdező - én nem nevezném erkölcsi tanításnak Ábrahám áldozatkészségét, az istenét meg pláne nem tartom épelméjűnek.
Nem tartom erkölcsösnek azt a pszichikai terrorintézményt, mely egy (vagy több) kitalált isten és egyéb túlvilági lények meglétét akarja elhitetni a széles néptömegekkel - mégpedig a gyerekkortól tartó szociális nyomás és anyagi zsarolás eszköze segítségével.
Nem tartom erkölcsösnek a szociális terrorral elért szexuális tömegnyomor intézményét.
Nem tartom erkölcsösnek, hogy a római katolikusok az újszülött embert bűnösnek (és örök kárhozatra ítéltnek) titulálják, mert minimum az apjuk "bűnös" orgazmust élt át a megtermékenyítéskor. Erre a feloldozást pedig csak az a szerződés adhat, ha a szülők megfogadják, hogy minden erejükkel fél-intelligens istenhívő bérrabszolgát nevelnek a gyerekükből.
A lista talán hosszabb lehetne mint az egész biblia, de szerintem ennyi érv egyenlőre elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!