Miért ilyen gusztustalan a világ?
Miért van az ha egy nő egy kicsit molettebb már szinte ember számba se veszik, le nézik mintha másik univerzumból jött volna? : /
Komolyan hányni tudnék néha pár ember hozzá állásától.
Mindenki azt mondja legyen az ember maga biztos, de kérdem én hogy? Amikor bármiféle próbálkozásnál egy gúnyos beszólásokat és lenéző tekinteteket kapunk?
De ez oda-vissza megy! A koverek mindig anorexiat kialtanak es gebeznek...
De egyebkent igazad van, beteg vilag es betegek az emberek is! Valahol vmit nagyon elrontott az emberiseg, vissza kene talalni a gyokerekhez.
Kicsit "molettebb" még hagyján.. de a kövér, az már más. Ám tapasztalataim alapján az elhízott nők gondosan kerülik a "kövér" kifejezést és az eufemisztikus "molett" jelzővel élnek - ami persze önáltatás.
A válasz egyszerű: az elhízás legtöbbször az igénytelenség egyik látványos formája. Márpedig egy férfi számára sincs taszítóbb egy nőben, mint ha igényelen. (Persze van egy-két perverz, aki a kövérekre bukik, de most hagyjuk a kivételeket.)
Szarkasztikusan fogalmazva: a világ azért gusztustalan, mert sok benne a kövér nő.
Persze siránkozni könnyebb, mint edzeni.
Kedves utolsó kommentelő.
Tudom h siránkozni könnyebb, de mivel sajnos májbeteg vagyok hiába sportolok, mert képzeld el próbáltam, semmire nem megyek vele.
Sajnálatos hogy ilyen gondolkodású emberek léteznek a világon mint te, és nem a kövér nőktől lesz gusztustalan a világ hanem a magadfajtától. :)
egyébként erre az igényes, és igénytelenre ki térnék.
Az előbb azt írta vki hogy azért mert kövér egy nő már igénytelen, fura hogy így gondolod,én nem egy igénytelen vékony nőt láttam már akitől kb ki fordult a gyomrom.
Úgy gondolom nem lesz attól igénytelen valaki ha kövér, de igényes sem csupán attól h sovány..
Ha valakin 5-10-15 kg súlyfelesleg van az a kissé molett. Ha több, akkor már kövér. Csak hogy a fogalmakkal tisztában legyünk.
Azért ítélik el, mert igénytelenséget sugároz. Azért mert az ember első benyomása az, hogy ez nem esztétikus így, és miért nem fogy le. Abba valószínűleg már nem gondolnak bele, hogy lehet betegség miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!