Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyen gusztustalan a világ?

Dia1127 kérdése:

Miért ilyen gusztustalan a világ?

Figyelt kérdés

Miért van az ha egy nő egy kicsit molettebb már szinte ember számba se veszik, le nézik mintha másik univerzumból jött volna? : /

Komolyan hányni tudnék néha pár ember hozzá állásától.

Mindenki azt mondja legyen az ember maga biztos, de kérdem én hogy? Amikor bármiféle próbálkozásnál egy gúnyos beszólásokat és lenéző tekinteteket kapunk?

2013. aug. 10. 09:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem állítottam, hogy aki karcsú az automatikusan igényes is. Viszont ha azért karcsú, mert tesz érte hogy az legyen, akkor az mindenképpen saját magával szembeni igényességet sugall.

Az elhízott nők rendkívüli energiákat képesek belefektetni abba, hogy megmagyarázzák, miért nem tudnak lefogyni. Ezeket az energiákat inkább egy megfelelő életvitel kialakítására kéne fordítani, és mindenki jobban járna.

(4-es)

2013. aug. 10. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a kövéreket, mert nagy részük csak siránkozik, közben két pofára tömi a süteményt. :D
2013. aug. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!