Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Titeket nem borít ki a világ...

Titeket nem borít ki a világ kegyetlensége? A gusztustalan politika?

Figyelt kérdés
Eddig nem érzékeltem semmit a "másik világról". Fiatal is voltam/vagyok, nem érdekelt a politika, stb stb. De most egyszerre mintha rámzuhant volna az igazság, ami nagyon rosszul érint. Szerintem mi magyarok még azt is mondhatjuk, hogy jó helyre születtünk. De Szíriában meg sok Közel-Keleti országban...Vagy akár Afrikában. Annyian éheznek, halnak meg háború miatt, csak azért mert rossz helyre születtek. Gyerekek akik előtt ott lenne a jövő, akiknek még játszaniuk kellene, akiknek felkellene nőniük...mennyi borzalmat élhetnek át. Mennyivel másabb jövőjük is lehetne, ha nem pont oda születnek. Sokan arra azt sem tudják, hogy mi az a gyerekkor, mert még ha fel is nőnek, akkor sincs részük benne...Tudom, tudom Magyarországon is vannak szegények meg vannak problémák, de összehasonlítás alapon itt azért sokkal jobb, én szerencsésnek érzem magam. Viszont, most hogy ráébredtem erre a sok kegyetlenségre, szenvedésre valahogy bennem is lett egy törés.
2015. szept. 3. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Hát igen, valami gyökér ilyenre teremtette a világot.
2015. szept. 3. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Dehogynem! Nem viccből vagyok nonkonformista. És a kormányellenesek többsége se viccből az.

A politika egyetlen dologra alkalmas - az uszításra, gyűlöletkeltésre, viszályszításra. Minden másra tökéletesen alkalmatlan.

2015. szept. 3. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

azért ezek az Afrikai és egyéb elmaradott országok nem véletlenül tartanak ott ahol.

és nem véletlenül olyanok az emberek amilyenek.

sokuk képtelen civilizáltan viselkedni, teljesen antiszociálisak.

és itt nem csak pár emberről van szó, hanem egész rasszokról, több száz millió emberről.

Indiában 30 percenként erőszakolnak meg egy nőt, a gyerek prostitúció virágzik, 11 éves kortól a szegény családok eladják gyerek lányaikat prostinak.

tömeges nemi erőszakolások minden naposak.

2 óránként megvernek egy nőt.

6 óránként pedig meghal egy nő az erőszak, vagy a bántalmazás miatt.

Afrikában még a mai napig rengetek országban kivétel nélkül megy a női kasztrálás.

ha nem tudnád ez azt jelenti, hogy pár éves kislányoknak kivágják a szemérem ajkait-csiklóját, akár egy darab üveggel, vagy valami vágó eszközzel ami épp kéznél van, hogy a jövőben semmit ne érezzen a szexből.

és mindezt az anyja végig nézi, és segédkezik benne.

az Afrikaiak még előszeretettel csonkítják meg a csecsemőket, levágják a kezét, lábát, aztán a nagyobb városokban gyerekként kirakják őket koldulni.

közel keleten a nőknek annyi joga sincs mint egy darab botnak, olyan hogy nemi erőszak mint tény-bűncselekmény, nem létezik, nincs ilyen fogalom náluk.

naponta vannak kövezések, nyilvános nő égetések, arc savazások, akár az utcán, akár otthon.

csupán csak azért, mert egy nőnek éppen kilátszott a nyaka, vagy a bokája.

és aki nem ismeri el Allah létezését, az nem ember, és nincs joga élni ezen a világon.

lényeg hogy ezek az emberek, népek nem is akarnak normálisan civilizáltan viselkedni, pedig ők maguknak kéne elgondolkozni, hogy miért bélyegzi meg őket az egész világ.

azért mert úgy viselkednek mint ahogy az állatok sem szoktak.

2015. szept. 3. 21:57
 4/6 A kérdező kommentje:
én értem, pont erről a kegyetlenségről beszélek. És ezért sajnálom a gyerekeket mert úgy gondolom mindenki tiszta lappal születik aztán olyanná válik ahogy nevelik amilyen környezetbe,országba beleszületik...ezért mondom, hogy rossz helyre születtek, egy gyerekkornak em olyannak kellene lennie.
2015. szept. 3. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

ilyen az elet ... furcsa, hogy csak most veszik eszre egyesek

azon a reszen ahonnan most jon ez a tomeg, mar evtizedek ota ez a napi rutin

dzsuva afrikaba pajrokat esznek es olyan sok halalos betegseg betegseggel neznek szembe nap mint nap, hogy felsorolni is nehez lenne

azsiaban jobb? nem csak a szir azsiaba, hanem mondjuk koreaban

delamerikai dolgokrol is lehetne beszelni

ukranokkal mi a helyzet? par eve meg az adriai tengerpart sem csak a strandolasrol szolt, elotte kicsivel a romanoknal borult ki a bili

He Huston! Ez itt a Fold! Ilyen az ember, ilyen az elet.

2015. szept. 3. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan ezt érzem! De jóval összetettebb a dolog. Nem fekete fehér. Nem mondhatjuk h az europai ember szent az arab meg gonosz. Ott is van mindenféle ember! Van aki áldozat. Mélységes szégyent érzek amiatt ami a Keletinel van,az embertelenség,a politikusok feszultsegkelto forgatókönyv megvalósítása, a sok előítéletes magyar gyűlölete,pl szélsőjobb! Ők annyira védik a házat de ez csak latszat!!! Mert bizony a politikusaink a legnagyobb ellenségeink és ők ellenük nem lépnek igy fel keményen! De szégyen ez az egész Európának is! Senki nem érti miért a mi dolgunk itt tartani őket! Had menjenek, védje meg az osztrák kormány az ő hataraikat!!! De az egész rosszban az a jó mikor látom, hogy, igen, vannak magyar aktivisták, vannak magyar adományozók,de ez nem érdekli a médiát...!!! Mi van az egyhazakkal?! Ők nem segitkeznek? Na, az egy masik kérdés!!! Én politikai hatalmakat, meg erdekkeket látok csak. Meg azt, hogy szándékos forradalom kirobbantásában mennek ezek az intézkedések,hogy akkor jöjjenek az amerikai robotgyilkos katonák...
2015. szept. 4. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!