Hogy működik az emberi pszichológia? :D (bővebben lent)
Jó lenne tudni... hogy amikor az ember tördeli az ujját beszélgetés közbe mi járhat a fejében és hasonlók... ha tudtok valami marha jó weboldalt ahol nagyon bőven le vannak írva a pótcselekvések "miértjei" akkor szeretnék linket kérni meg ilyesmi :) vagy ha tudtok a témában segíteni akkor írjátok ide gondoltaitokat :)
Köszi: Kamilla
Drága Kamilla!
Nem véletlen ám, hogy aki pszichológus szeretne lenni, évekig tanulja a szakmát. Nem tudom hány éves vagy, de gondolom van még időd ezt átgondolni, és ha komolyan érdekel a dolog ilyen irányban tanulsz majd. De ez így, könyvekből, meg NETről nem igazán tanulható ki, illetve meg ...
Kedves Kamilla.
Nem biztos, hogy találsz ilyen oldalt...már csak azért sem(na jó lehet találsz, de nem biztos, hogy készpénznek kell venned), mert egy ujjtördelés például nem csak aggodalomnál, vagy idegeskedésnél mutatkozhat meg az egyénen...hanem mondjuk, amikor valamin csak elmélkedik tök higgadtan...sok mindent így nem állapítasz meg. ennek lehetnek fizikai vonzatai is igazából...én is forgatom a nyakamat többször, de nekem gerincproblémám van egy picike, meg csigolya. egy ujjtördelésnél lehet ugyanez a szitu. egy ember viselkedési formuláit a szavai kontra cselekedeteiből állapíthatod meg egyszerűen, hogy egymásra vetíted a kettőt. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!