Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Hol találhatok valódi kutatóka...

Pszicho88 kérdése:

Hol találhatok valódi kutatókat, virológusokat, genetikusokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Talán a kérdés picit bugyután hangzik.

Lenne egy elméletem a vírusokkal kapcsolatban, ami elég speciális.

Szeretném ha ezt leírhatnám egy a szakmában jártas személynek is.

A probléma ezzel, hogy az állami cégek nem érdekeltek a valós tények tekintetében, így olyan kutatót, vagy részleget keresnék, ami képes befogadni a jó meglátásokat.

Köszönöm.

2023. máj. 22. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

Minél többen tudnak egy titokról vagy összeesküvésről, annál nagyobb az esélye, hogy valaki kifecsegi. Te komolyan gondolod, hogy a világon több millió orvos, biológus, és köztisztviselő egymással összhangban azon dolgozik, hogy eltitkolja a vírusok valódi természetét, és ezt a titkot több millió ember ténylegesen meg is tudja tartani?

"Nem az elmélet cáfolása érdekelne"

Ha nem vagy nyitott arra a lehetőségre, hogy esetleg nincs igazad, akkor a tudomány nem neked való. Foglalkozz inkább művészettel vagy filozófiával, ott csak vélemények vannak; objektív, cáfolható és bizonyítható tények nem.

2023. máj. 23. 21:35
 12/19 A kérdező kommentje:

"Minél többen tudnak egy titokról vagy összeesküvésről, annál nagyobb az esélye, hogy valaki kifecsegi. Te komolyan gondolod, hogy a világon több millió orvos, biológus, és köztisztviselő egymással összhangban azon dolgozik, hogy eltitkolja a vírusok valódi természetét, és ezt a titkot több millió ember ténylegesen meg is tudja tartani?"

Én azt gondolom, hogy nem feltétlenül szándékosan titkolják el a dolgot. Talán úgy vélik, hogy ez a legjobb megoldás, ugyanis a többség számára ez egy működő protokoll. Vannak az átlagostól nagyon eltérő sejtműködéssel és gondolkodással rendelkező emberek is. Őket nem lehet ezekbe a protokollokba bezárni. A tudomány, addig tudomány ameddig nyitott az új elméletek felé. Hol a határ a nyitott, független tudomány és az elmekontrollt és különféle demagógiát megkövetelő intézmény között?

2023. máj. 23. 22:08
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Kérlek, küldd el nekem is, érdekelne.
2023. máj. 23. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, amit írtál, és sok igazság is van benne.

Nem tudom, hallottad-e, de létezik olyan vírus, amelyik a megtámadott sejt felszínén karokat növeszt, amelyek ellökdösik a többi vírust, így távolabbi, egészséges sejteket fognak megfertőzni, emiatt ez a vírus gyorsabban terjed a szervezetben.

Érdemes lenne szakirodalmat olvasnod, hogy ne kelljen olyanokat kitalálnod, amit már kiderítettek.

2023. máj. 23. 22:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív véleményt. Sajnos a témában nulla a tudásom, de ha írsz számomra egy olyan weboldalt, vagy szakmai cikket, ahol vannak rövidebb tudományos anyagok, akkor azokat megnézném. Többre nincs időm, viszont sok érdekes dolog lappang még a témában, főleg, hogy a valódi titkokat nem hozzák napvilágra.
2023. máj. 23. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha nulla a tudásod egy témában, akkor honnan tudod, hogy a valódi titkokat nem hozzák napvilágra? (Pontosabban honnan tudod, hogy amit mondanak, az nem a valóság?)
2023. máj. 23. 23:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldöd légyszi
2023. máj. 24. 00:41
 18/19 A kérdező kommentje:
Talán mégsem nulla a tudásom a témában. Nulla a tudásom abban a genetikában, amit elhazudnak, de a valódi titkos genetikában mindenkinek annyi a tudása, amennyit érzékel a dolgok valós természetével kapcsolatban.Nagy problémák vannak már most a világban.
2023. máj. 24. 15:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, küldd el légyszi.
2023. máj. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!