Hogyan lehet, hogy ennyit kampányolnak a feketékkel, melegekkel, transszexuálisokkal, migránsokkal szembeni toleranciáért de a nem ideális arccsontozatú emberekért meg nem?
Magyarán, a csúnyának tartott emberek jogai, esélyei, boldogsága senkit nem érdekel.
Egy ennyire “toleráns” társadalomban hogyan maradnak ki a buliból?
Mikor lesznek filmekben csúnya, ám magabiztos, jó és megnyerő főszereplők?
Mikor szerepelnek majd reklámokban és videóklippekben csúnya, gnómszerű emberek?
"Genetikai adottságoknak azért komoly ráhatása van a gyakorlatra."
Meg millió más dolognak is. Hogy valakinek valamije genetikalilag nem jó, még minden másban ugyanúgy bármilyen ember lehet, mint akárki más.
21
Emberileg lehet bármilyen persze csak az nem kamatozik sikerben semmilyen téren. Sem anyagi, sem szociális, sem szexuális téren.
"Emberileg lehet bármilyen persze csak az nem kamatozik sikerben semmilyen téren. Sem anyagi, sem szociális, sem szexuális téren."
Ez meg szimplán hazugság. Rengeteg kimondottan csúnya ember él boldog házasságban, vagy lehetnek sikeresek szociálisan és a munkában is. Vajon ez hogy lehet szerinted?
A sikeres csúnyák szinte kivétel nélkül gazdag/befolyásos családi háttérrel tudják megvásárolni az emberi kapcsolataikat - tehát öröklött előjogokkal kompenzálnak.
A szegény csúnyák életpályája pedig szabotálva van - sokszor végzetes következményekkel - ennyi a téma. Mennyi idióta van itt, akik ezt nem látják be!
Már egyébként a sokadik ilyen kérdés, sokadik hasonló válaszom, de:
Valaki végre elmagyarázná nekem kik a “csúnya” emberek, ki személyében testesül meg a csúnyák csoportja, és kik a szépek?
Mert még mindig:
Volt, hogy egy nö irtózatosan bejött nekem, retyenetesen, szebbet még nem láttam, mondom a velem lévö barátnak, de azt mondja, hogy se ingyen se pénzért….most akkor én hazudok, ö hazudok, vagy ez szimplán csak egy szubjektív vélemény, amiröl mindenki másként vélekedik?
Már is tudom, tuti én hazudok, mert az lehetetlen, hogy ha nekem tetszett, akkor másnak ne tetszen, hazug vagyok….
Nem ismered a természet törvényét: hatás ellenhatás.
Van egy normalitás. Aztán jönnek emberek, akik ezt elkezdik felrúgni és mondanak ökörségeket. Minél hangosabban mondják, a normálisemberek annál hangosabban ordítják vissza, hogy hazudsz, nem így van.
A rosszarcú emberekből nem lehet politikai tőkét kovácsolni, tehát nem beszél senki róluk. Miért beszélne akkor a másik fél?
Sok film van rosszarcú megnyerő emberekről.
Az itt lévő probléma a következő. A rosszarcú embert sok keserűség éri akaratlanul is (főleg gyerekkorban, met a gyerek őszinte, még ha az fáj is néha). Ettől mogorva lesz, ami felnőtt korban, mikor már a kapcsolatalakítás a lényeg, bántó tud lenni. Számos rosszarcú ember van, akit a szülei megfelelően neveltek, és szeretetreméltó ember lett belőle, környezete egyáltalán nem bántja, inkább tiszteli (leszámítva a butákat, de az mindig egy más eset).
26
Leírtam, az ilyenek átlag emberek között fordul elő.
Meg nem akarta, hogy féltékeny légy, mint jóbaráttól szép gesztus.
27
“ Számos rosszarcú ember van, akit a szülei megfelelően neveltek, és szeretetreméltó ember lett belőle, környezete egyáltalán nem bántja, inkább tiszteli (leszámítva a butákat, de az mindig egy más eset).”
De ez a kivétel es igen ritka és önmagában a probléma még nincs megoldva ezzel.
De nekik is nap mint nap eszükbe juttatják, hogy másak. De valamiért acélidegeik vannak.
Ezt úgy hívják, hogy paranoia, és tudod, kezelhető.
A valóságban teljesen hamis amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!