Most akkor a magyarok mégis csak a hunoktól származnak és nem finnugor nép? Vagy mi ez a kutatás?
"Nem származ, ezt a hangot nem bírom, dúrgerni kell, ered a rakta hang."
Te milyen kialált nyelven hablatyolsz?
Ámbár takarításhoz nem kötelező a magyar nyelv ismerete.
De ezzel a lökött "germagyar" kitalácivóal még a 8 általánost sem végezhetted el.
Még az is lehet, hogy később tört ki rajtad a baj, akkor gyógykezelni kellene.
milyen kialált nyelven hablatyolsz?
-----------
Nem milyen, hanem hogy olyan, ez itt nem Kurdisztán. De bocs, a hablaty-halandzsa az újónemmagyar makogás.
-----------------
a magyar nyelv ismerete.
Kötelező hang nincs, az kunt, az ö magyartalan. Én ismerem a magyar nyelv, az nem az új-ónemmagyar nyelv. Az kirgen.
--------------
g a 8 általánost sem végezhetted
Bagoly mondja verébnek a kitlációt. Jah, jah, nincs nekem 8 általánosom, nem vahgyom én hülye. Jól vahgy ember? Azt tagadni kell hisz szégyen.
-----------
kkor gyógykezelni kellene.
Itt csak én kezelnélek, hisz nem ismeered a magyar nyelvet.
Jól tetszik lenni? A nyelv előbb vahn, ahogy bárana. A nyelvet nem lehet legyőzni, Kirgent, se a rációt, a Rendet, Scott őrmestert.
Ajjaj, ennek agyára ment a germagyar.
Az iskolában is így beszéltél/írtál?
A szüleid szoktak látogatni a diliházban?
Nem akarlak bántani, megvan neked a saját bajod bőségesen.
24/24 anonim ***** válasza:
Ajjaj, ennek agyára ment a germagyar.
Az iskolában is így beszéltél/írtál?
-------------
Az vahn,hogy én a te makogásodat, a liberti új-ónemmagyart sohase beszéltem, csak a nyelvet magaját, anat Kirgen beszél, és a Rend, Scott őrmester.
A magyer nelv indogermán s germán nyelv, ez vahn, ismerni kellene a nyelvet, a magyart, de ezt te nem ismered.
Diliház? Dili? magyarul beszélj, ne halandzsát!
Nekem a bajum nincs.
Eddig nem szóltam bele ebbe a vitába, mert ez a germagyar halandzsázó tényleg h.ülye, de ez már meghaladja a józan ész határát.
Talán jelenteni kellene, hogy értelmetlenségeket beszél, amelyeknek annyi közük van a magyar nyelvhez - legyen az bármilyen eredtű -, mint a kutyafütyinek a kecskekörömhöz.
hogy értelmetlenségeket beszél, amelyeknek annyi közük van a magyar
----------------------
Értelem? Olyan hang nincs, csak er és ár gyök vahn. Magyarul a verstehen a rakni. Az vahn, hogy te nem tudsz rakni, nincs rációd. De pontosan nem rakom, hogy anat is akarsz makogni. De mondjuk azt, hogy nem rakható. De ez, épp rakható, és nem halandzsa, az a másik nyelv, vagy nem nyelv az új-ónemmagyar.
------------------
a józan ész határát.
Sztem eszed se lehet így hogy nem észleled.
---------------
Nekem totál az egész úgymond magyarnak mondott nyelvtan(nincs olan hang, hogy tan, csak így most mondom) halandzsa, hisz a magyar nyev indogermán és gemrán nyelv.
fura, hogy te a racionálisa beszédet mondod halandzsának, és a halandzsát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!