Most akkor a magyarok mégis csak a hunoktól származnak és nem finnugor nép? Vagy mi ez a kutatás?
Én multkor azt olvastam hogy Finnugor és Szkíták vagyunk egyszerre a legújabb kutatások szerint.
Viszont van egy nagyon jó könyv ( most nem tudom a címét) de az Angol - Magyar rokonságról beszél.
Jó magam a nyelvben sejtek egy kis Kánaán - Spanyol - Magyar rokonságot is az "EL" "L" miatt.
Valahol meg azt olvastam hogy a Magyarok valódi árják,.
hogy a Magyarok valódi árják,.
---------
Azok, hisz a magyar nyelv indogermán és germán, nem is akárhogy, az übermenschlich.
"Azok, hisz a magyar nyelv indogermán és germán, nem is akárhogy, az übermenschlich."
Na persze.
A valódi árják Indiából származnak. Vannak más indiai származásúak Magyarországon, te biztos egy ilyen "übermensch" vagy.
14/14 anonim ***** válasza:
A valódi árják Indiából származnak.
Nem származ, ezt a hangot nem bírom, dúrgerni kell, ered a rakta hang.
Az árja a szőke bestia, a szőke dühor, a flava bestia, a germán.
Az übermenschlich az nyelv, ana ernya az Umwertung aller wertere, és a primitív Revolutionra.Ez azt jelenti, hogy a magyar nyelvben benne vahn a totál indogermán grammatika, a konkrét jelek, így a magyar nyelv ernya a primitívnak visszmenni.
Már indogermán nyelv erre nem ernya.
valójban a szlovákok és románok
-------------
He? jól tetszik lenni? Az indogermán a magyar, a román az olyan kipcsák-fingár.
A legjobban a magyarra lehet mondani az indogermánt, de az A germán.
12es és a 16os vagyok.
17es. Igen. Én csak azt mondom amit olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!