Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Melyiküket csodáljátok a...

Melyiküket csodáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés

2022. jún. 6. 22:02
A kérdező szavazást indított:
Nagy Sándor
Attila
Xerxész
Nagy károly
Julius Ceasar
Hannibál
Dzsingisz Kán
Hódító Vilmos
Napoleon
Lee tábornok
17 szavazat
 1/10 anonim válasza:
11%

felét nem is ismerem

én élsportolókat és orvosokat szoktam csodálni

2022. jún. 6. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
#1, az meg hogy lehet, hogy a felét nem is ismered?
2022. jún. 6. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
#2 nem mindenki emlékszik már az ""általános iskolás tananyagra"". Én például Károlyt, Vilmost és Lee-t nem tudom hova tenni... Az viszont figyelemre méltó, hogy orvosokat csodál.:)
2022. jún. 6. 23:08
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

2

Úgy, hogy műveletlen.

2022. jún. 6. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismered Nagy Károlyt?

Amúgy hülye kérdés mi alapján kéne választani? Mindegyik véres hódító, történelmi szemmel mindet lehet csodálni. Ki ölt le legtöbbet? Kinek volt a legnagyobb hatalma, hadereje, befolyása, gazdagsága?

Attilara nyomtam mert róla tudunk talán a legkevesebbet de a hírneve neki nagy a hódítók között. Na én ezt csodálom.

2022. jún. 7. 01:50
 6/10 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nagy Károly szerintem, na nem azért, mert annyival különbnek tartom az itt felsorolt személyeknél, hanem azért, mert évszázadok óta ő volt az első ember a középkor történelmében aki akkora hatalmat tudott magának összehozni, hogy császárrá koronázzák. A birodalma bár feldarabolódott a Német-Római birodalom császárság képében tovább élt.
2022. jún. 7. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Lee tábornokra én sem emlékeztem.
2022. jún. 7. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De nem baj. Szerintem 50-ból 49 ember nem tudná kivétel nélkül az összes felsorolt személyt két-három mondatban bemutatni.
2022. jún. 7. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Csodálni egyiket sem csodálom, de ettől függetlenül nagyon érdekel és sokat olvastam Nagy Sándorról, Attiláról, Ceasarról stb.

Ha valaki a felét nem ismeri az itt felsoroltaknak, arra én is csak azt tudom mondani mint a 4-es válaszoló is írta, hogy műveletlen.

2022. jún. 7. 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:

7

Pedig még a Hazárd megye lordjainak verdáját is róla nevezték el :)

[link]

2022. jún. 7. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!