Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A románok fehéremberek, vagy...

A románok fehéremberek, vagy inkább hasonlítanak a Mexikóiakra? 90%-nak fekete haja meg szeme van, arcuk is kevésbé európai, nagyon keleties (olyan kunos)

Figyelt kérdés

A románok fehéremberek, vagy inkább hasonlítanak a Mexikóiakra? 90%-nak fekete haja meg szeme van, sárgás bőre még arcuk is kevésbé európai, tehát nagyon keleties (olyan kunos)

[link]

Ezen a linken láthatóak tömegrendezvényeken (PL FOCI) készült képek, és egyetemistáikról is készültek videók.

2022. máj. 21. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Kun türk mongoloid keveredést jelent. A Mexikóiakban is van mongoloid (indiánok) keveredés.
2022. máj. 28. 12:22
 32/64 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Okés csak az, hogy a Mexikóiakban van indián, mongoloid vagy más keleti az sem jelenti azt, hogy itt a szomszédunkban Mexikóiak lennének. Ne keverjük ilyen módon.

A keleti és/vagy déli arcvonások azok innen valósiak kell legyenek, vagy Távol-Kelet a maximum szerintem, de nem Mexikó. Nehéz lenne Mexikóit bizonyítani. Egy publikációban ilyen téves szóhasználatot például egyszerűen nem lehet elfogadni. Például.

Valami nem általánosan európai vonásuk az tényleg van, ez nem vitatható, de én mondjuk nem tudom mi is az náluk.

2022. máj. 28. 13:04
 33/64 A kérdező kommentje:
Mondom hogy a mongoloid a kunoktól van a románokban.
2022. máj. 29. 12:51
 34/64 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy néznek ki mintha a törököt meg az ukránt összekevernéd.
2022. máj. 29. 13:15
 35/64 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Okés. Én meg azt mondom, hogy az nem biztos, hogy pont mongoloid rassz. Lehet sok más egyéb is, vannak rasszok bőven.

És részben a térségünk sok keleti beáramlást tud magának, ami tény, viszont ez még nem jelenti feltétlenül azt is, hogy a románoknál is ez adja a vonásokat.

Mutass a kérdésbeli linkhez hasonlóan még 10 hasonlót és megnézzük. De nem egyet és annyi. Érted. A lényeg ezekben nem az, hogy valami eszünkbe jut, hanem 10 vagy inkább 20 rasszról (népről) is mutass képeket és az már vizsgálhatóbb és pontosabb.

Másik a populáció áramlási térképek, mutass azt is, nézd át az összeset az ókorig legalább és össze kell vetni. A térképek linkjei is jöhetnek. Ez így kevés hozzá, ez inkább egy tippnek tűnik.

Részben egyébként lehet benne valami, de szerintem lehet ott több keleti és déli népesség is, tehát ... kell a komplett anyaga.

2022. máj. 29. 15:21
 36/64 A kérdező kommentje:
Amennyi autoszomális DNA admixture kutatásból kiderül, a Románok dél-balkáni erdetü népek. Legközelebbi genetikai rokonaik a montenegróiak.
2022. máj. 29. 16:43
 37/64 A kérdező kommentje:

[link]

Itt vannak a modern autoszomális genetikai admixture térképek

2022. jún. 1. 12:25
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy te ezeket az oldalakat honnan szeded ?
2022. jún. 2. 23:17
 39/64 anonim ***** válasza:
A románok elég mediterránok, az olaszokra hasonlítanak pl.
2022. jún. 14. 11:21
 40/64 A kérdező kommentje:
Nincsen genetikai kapcsolatuk az olaszokkal
2022. jún. 15. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!