Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az angolszász kultúrák miért...

Az angolszász kultúrák miért ennyire vérengzőek, agresszívek?

Figyelt kérdés

Én egész addig amíg nem jártam Angliában és az Egyesült Államokban azt gondltam, hogy az orosz a legagresszívebb nép.

Miután éltem angol nyelvterületen egyértelmű honnan származik az agresszió manapság.

Képesek a végletekig elmenni már csak egy mezei összeszólalkozásban, ökölre készek menni bármikor bárki ellen, sőt Angliába gyakran előkerül a kés, Amerikában a pisztoly.

A történelmükön végignézve is csak a káoszt generálták mindenhol, mindig.

Nem szeretem ezeket a népeket és nem bánnám ha agymást leatomozták volna, még ha azzal járt volna is, hogy nem lenne ma belső égésű motor és lovas szekerekkel járnánk.

2022. febr. 18. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarországon max Ózd környékén lehet olyan színvonal ami Angliába általános."

Te valami alternatív Angliáról beszélhetsz. Nem valami fantasy regényben olvastad ezeket, kedves kérdező? Egyértelműen hazugság, amit állítasz. Szerintem te sosem jártál Angliában.

2022. febr. 21. 14:44
 12/13 anonim ***** válasza:

"Magyarországon max Ózd környékén lehet olyan színvonal ami Angliába általános"

Akinek a londoni gettok nyomornegyedei jelentik Angliat altalanossagban, az el is hiszem, hogy ilyennek latja Angliat.

2022. febr. 21. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Felhoztad a történelmüket is. Màr elnézést kérek kérdező, de tudtommal pl a ww2-ben ők szabadìtottàk fel nyugat-europat a nàcik alòl
2023. jan. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!