Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az angolszász kultúrák miért...

Az angolszász kultúrák miért ennyire vérengzőek, agresszívek?

Figyelt kérdés

Én egész addig amíg nem jártam Angliában és az Egyesült Államokban azt gondltam, hogy az orosz a legagresszívebb nép.

Miután éltem angol nyelvterületen egyértelmű honnan származik az agresszió manapság.

Képesek a végletekig elmenni már csak egy mezei összeszólalkozásban, ökölre készek menni bármikor bárki ellen, sőt Angliába gyakran előkerül a kés, Amerikában a pisztoly.

A történelmükön végignézve is csak a káoszt generálták mindenhol, mindig.

Nem szeretem ezeket a népeket és nem bánnám ha agymást leatomozták volna, még ha azzal járt volna is, hogy nem lenne ma belső égésű motor és lovas szekerekkel járnánk.

2022. febr. 18. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert általánosítasz.
2022. febr. 18. 17:28
 2/13 A kérdező kommentje:

1

Nem.

2022. febr. 18. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én is, és több barátom is évekig éltünk Angliában, mégsem tapasztaltuk azt, amivel itt vádaskodsz. Ellenben Magyarországon már nem egyszer ért engem is hasonló erőszakos atrocitás, ami szerintes az angolszászokra jellemző.
2022. febr. 18. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

pedig de, #1nek igaza van. ahogy Mo-n is, igy itt is megvan az a csoport, az a reteg akik konnyen ugranak az agressziora

"sőt Angliába gyakran előkerül a kés"

foleg a keseles jellemzo bizonyos csoportokra. az atlagember egyaltalan nem agressziv, nem kezd el verekedni, konforntalodni, inkabb magukban puffognak. ez az igazi angol sztereotipia, ezt ok is bevalljak

2022. febr. 18. 17:58
 5/13 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Hagyjátok, ez csak angolgyűlölő troll.
2022. febr. 18. 18:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En lassan 10 eve lakom angliaban, de nemhogy kest, meg kicsit erelyesebben megrazott oklot se lattam soha utcan. Kerdezo, szerintem probalj meg kiszabadulni a londoni gettok sotet, koszos sikatorai kozul, es te sem fogsz olyan sok keselest latni.
2022. febr. 19. 01:26
 7/13 tsirche ***** válasza:
100%
Napi orosz propaganda (x)
2022. febr. 19. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

csak az a mérvadó hogy egy kisfalúban városban vagy pedig londonban élsz! tudod...

kérdező mindenhol meg van ez a réteg ami fajtól független!

ugyan úgy koreában japánban amerikában braziliában spanyolban egyiptomban...

viszonylag itt europa nyugisabb de amerika és közel kelet sokkal zürösebb

2022. febr. 19. 23:10
 9/13 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem sem lehet ezt így meghatározni, mondjuk z igaz, hogy szombat este én sem kezdenék komolyabb vitába, egy épp onnan kijövő angollal.
2022. febr. 21. 08:11
 10/13 A kérdező kommentje:

8

Magyarországon max Ózd környékén lehet olyan színvonal ami Angliába általános. Mindenki keménynek akar tűnni.

2022. febr. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!