Az angolszász kultúrák miért ennyire vérengzőek, agresszívek?
Én egész addig amíg nem jártam Angliában és az Egyesült Államokban azt gondltam, hogy az orosz a legagresszívebb nép.
Miután éltem angol nyelvterületen egyértelmű honnan származik az agresszió manapság.
Képesek a végletekig elmenni már csak egy mezei összeszólalkozásban, ökölre készek menni bármikor bárki ellen, sőt Angliába gyakran előkerül a kés, Amerikában a pisztoly.
A történelmükön végignézve is csak a káoszt generálták mindenhol, mindig.
Nem szeretem ezeket a népeket és nem bánnám ha agymást leatomozták volna, még ha azzal járt volna is, hogy nem lenne ma belső égésű motor és lovas szekerekkel járnánk.
1
Nem.
pedig de, #1nek igaza van. ahogy Mo-n is, igy itt is megvan az a csoport, az a reteg akik konnyen ugranak az agressziora
"sőt Angliába gyakran előkerül a kés"
foleg a keseles jellemzo bizonyos csoportokra. az atlagember egyaltalan nem agressziv, nem kezd el verekedni, konforntalodni, inkabb magukban puffognak. ez az igazi angol sztereotipia, ezt ok is bevalljak
csak az a mérvadó hogy egy kisfalúban városban vagy pedig londonban élsz! tudod...
kérdező mindenhol meg van ez a réteg ami fajtól független!
ugyan úgy koreában japánban amerikában braziliában spanyolban egyiptomban...
viszonylag itt europa nyugisabb de amerika és közel kelet sokkal zürösebb
8
Magyarországon max Ózd környékén lehet olyan színvonal ami Angliába általános. Mindenki keménynek akar tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!