Mi az a metaverzum amit a Facebook tervez illetve hogy lehetne leállítani?
20. Igenis segítsen mindenki magán, vagy menjen el egy szakemberhez. Mert mind önálló, felnőtt emberek vagyunk, felelősek a saját életünkért, nehogy már más hibája legyen az, ha valaki egy függő, gyenge sz*r. Engem pl. miért érdekelne, hogy a 40 éves bácsikának nincs szociális élete, mert mindig abban éli ki magát, hogy a facebookon szitkozódjon? Ez ellen én annyit tudok tenni, hogy ebben nem veszek részt, inkább kilépek a facebookból és a barátaimmal töltöm el az időt.
Én csak azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik valami, miért akarja azt mástól is elvenni. Ha mindenki a saját problémájával foglalkozna, és végre békén hagyná a másikat, akkor sokkal nyugodtabb, egyszerűbb és egészségesebb világunk lenne. De nem, mert a sok káros dolog mellett jön egy olyan ember, mint a kérdező is, és pluszba még a feszültséget is generálja. Persze, én vagyok a hülye, hogy egyáltalán ide kommentelek... De vannak dolgok, amik mellett az ember már nem mehet el szónélkül.
21
Igen, ne a drogbárókat csukjuk le hanem az idióta szhar drogosokat akik megveszik a cuccot. Nagyon méltányos gondolkodás. Hagyjuk csak a drogbárókat szabadon garázdálkodni, aztán majd úgyis leszokik a drogról a nép magától, mint látható volt az elmúlt 100 évben.
Annyira élvezem ezt a szűklátókörűséged, az ilyen sarkításokat, meg hogy így dobálózunk a szavakkal, de amúgy soha a büdös életben nem tettünk semmi olyant, ami az emberiség előnyére lenne...
Értelek 22. Ha egy drogbáró hibás a drogosok életéért, akkor a te logikád szerint ennyi erővel a fejlesztők is hibásak a függők életéért, sőt, az én apám is hibás, ha pálinkával kínálja meg a részeges szomszédunkat, meg anyám is, ha a cukorbeteg mamámnak süt egy hétköznapi tortát. Börtönbe mindenkivel! De tudod, egy tudatos ember képes nemet mondani, ha valami az ő kárára van. Ha én drogot árulok, akkor nem én vagyok a hülye (főleg hogy én nem is manipulálok semmivel), hanem az, akinek szüksége van rá, és meg is veszi. De ha már drog... Kérdező, ha ennyire szíveden viseled a függő emberek sorsát, elbeszélgettél akár egyel is, hogy hogyan érzi magát, van-e olyan, akire számíthat, hogyan éli meg az életét? Sokszor a függőség mögött valami lelki probléma áll, amit az illető senkivel nem tud megosztani, ezért magába fordul. Biztos vagyok benne, hogy a függők 90%-a abszolút nincs jó kapcsolatban pl. a szüleivel, ezért elkallódnak a nagyvilágban. Neked van gyereked, kérdező? Foglalkozol vele eleget? Tudtok egymással mélyebb dolgokról beszélni? Én nem akarok előítéletes lenni, de mernék fogadni arra, hogy ez nem így van.
"Igen, ne a drogbárókat csukjuk le hanem az idióta szhar drogosokat akik megveszik a cuccot."
Amig van kereslet, addig mindig lesz kinalat is, ez mar csak egy ilyen vilag. Ha belatod hogy fuggo vagy, akkor vegy erot magadon, es hagyd abba. Ezt csak te tudod megtenni, mas nem tud helyetted felallni a gep elol. Ha nem megy, akkor kerd szakember segitseget. Az nem fog megoldani semmit, ha idejossz a gyk-ra panaszkodni meg masokat hibaztatni. Attol a fuggoseged nem fog megszunni, sem az FB, sem a virtualis vilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!