Mi az a metaverzum amit a Facebook tervez illetve hogy lehetne leállítani?

Figyelt kérdés
Miért gondolják a vezető fejlesztők és kutatók, hogy az emberek jól meglesznek valós emberi kapcsolatok nélkül. Ez már bűntény kategória? Vagy inkább emberiesség elleni bűncselekmény?
2022. febr. 2. 12:13
1 2 3
 11/24 Mojjo ***** válasza:

@9: És te miért itt éled? A Facebook kényszerít erre, vagy a hasonlók? Kapcsold szépen ki a számítógépedet, tedd le a telefonod és menj ki a nagyvilágba - meglepődve fogod tapasztalni, hogy lesznek ott emberek. Neked is jobb lesz, nekünk meg főleg.

Vagy túlzottan netfüggő vagy hozzá, hogy ezt megtedd?

2022. febr. 3. 17:01
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Hová menjek? Kimegyek és mindenhol nyomogatják a telefont, tudomást sem vesznek a külvilágról, pláne nem egy idegenről. Ha azt szeretném, hogy valaki észrevegyen, az egyedüli módja a Facebook vagy más felületek.

Ez nagyon egyszerű, hogy nem lehet átlátni?

2022. febr. 3. 18:52
 13/24 anonim ***** válasza:

"Ha azt szeretném, hogy valaki észrevegyen, az egyedüli módja a Facebook vagy más felületek."

Kb itt kezdodik a fuggoseg, mikor megideologizalod magadnak, hogy miert is jo megis az, amit egyebkent rossznak tartasz.

2022. febr. 3. 19:08
 14/24 A kérdező kommentje:

13

Nem mondtam, hogy nem vagyok függő. De ez semmiképp sem pozitív fejlemény, a függőség az rendszerint az emberi akarat ellenére alakul ki, tehát ha én valóban függő vagyok, az csak azt bizonyítja amiről eddig beszéltem.

2022. febr. 3. 19:15
 15/24 anonim ***** válasza:

" függőség az rendszerint az emberi akarat ellenére alakul ki"

Ellenere? Miert, te nem akartad, csak kenyszeritettek, kenyszeritenek ra, hogy FB-ot hasznalj?

Kapcsold ki a gepet es keress valami normalis hobbit a FB helyett. Vagy nem megy? Akkor keress valakit aki tud segiteni, ha karosnak erzed, vagy egyszeruen csak elvezd, ha nem erzed karosnak.

2022. febr. 3. 19:21
 16/24 A kérdező kommentje:

15

Ezt mond a heroifüggőnek, hogy dobja a fecskendőt a sarokba és arra ne nézzen többet. Te tisztában vagy a függőség jelentésével?

2022. febr. 3. 19:23
 17/24 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy sok ember keres menekülést a valóságtól, amit sokszor más emberek hatalom és pénzfüggősége okoz....
2022. febr. 3. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:

"Ezt mond a heroifüggőnek, hogy dobja a fecskendőt a sarokba és arra ne nézzen többet."

A heroinnal 99%-ban csak orvosi segitseggel lehet felhagyni, es meg az orvosi segitseggel is 75-90% korul van az egy even belul visszaesok aranya. Ha te ugy erzed, hogy szamodra ilyen sulyos fuggoseget okoz az FB, akkor az eleg kivetelesnek szamit, mindenkepp fordulj szakemberhez, azt tanacsolom.

2022. febr. 3. 21:26
 19/24 A kérdező kommentje:

17

Ez tény, egy törtető, hatalommániás és materialista kisebbség elrontja a többséget és a közhangulatot mert hatalmi pozícióikból adódóan egyszerűen ráerőszakolják saját értékrendjüket a többségre, az meg depressziós, szuícid, bogyókon él már mert nem tudja ezt az egészet elviselni. A mentális betegségek sosem voltak ezen a szinten. Még a feudális rendszerbe a jobbágyok is boldogabbak voltak az egyszerű kis bekorlátozott életükkel.

És nem értek egyet amit itt sokan állítanak, hogy nagy szükségünk van ezekre a hatalommániás emberekre, mert nélkülönk mind meghalnánk vagy nem lenne autónk, esetleg okos telefonunk. De attól olyan jó nekünk, hogy megvannak ezek az eszközeink? Elhozta a boldogságot ez nekünk?

2022. febr. 4. 18:11
 20/24 A kérdező kommentje:

18

Oké, én szakemberhez fordulok, de mi lesz a többi 2 milliárd függő felhasználóval? Rajtuk ki fog segíteni? Majd segítsenek magukon, gondolom ez a tanács. Eszméletlen, hogy itt egyesek semmi problémát nem látnak abban, hogy az emberi elme gyengeségeit kiaknázva gerjesztik a keresletet minden fhaszságra, mintegy direk függőségbe hozva a felhasználókat.

2022. febr. 4. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!