Voltak valaha cigány nemesek?
49-50 de akkor sem én álítok valótlan dolgokat :D
és téged idézve bárki rendelkezhet országos eredményekkel... :P nem hinném hogy te rendelkeznél...
53 azért volt ilyen rövid ideig mert veszélyt láttak benne mert művelt volt és alakította ki a politikai kapcsolatait + áttért a kereszténységre is...
ja amúgy abban az időben 10 év alatt volt kb 7 fejedelem ":D nyári kaland jaj de szánalmas kis cigányutáló vagy :D
#54.
Indián biztos, hogy nem. Indiát elfoglalták a perzsák, meg a görögök (makedónok) csak éppenséggel attól még ugyanúgy India, India. :-) Természetesen India egy modern állam, előtte apró királyságok voltak a félszigeten, de Indiának nevezték már akkor is azt a régiót.
#55.
Aha, Kínában is ez zajlott a kis császárok kora alatt. Mindenki császár volt, aztán megelégelte az ellenzékük és szépen mindegyikből elűzött császár lett.
#58.
Muszlim kémek? Na ne röhögtess.
Indiában is egy kitaszított társadalmi réteg volt.
Az izmaeliták pont, hogy bolgárok, törökök, arabok voltak.
#58.
XD Szóval akkor a cigányok nem vándoroltak? Azt hiszem nem én vagyok itt a műveletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!