Voltak valaha cigány nemesek?
#27.
Megint kevered a szezont a fazonnal. Mi köze egymáshoz az ezekben a forradalmakban és háborúkban szolgáltaknak a nemességhez? A II. világháborúban a cigányok eleve üldözöttek voltak, szóval a többségük nem katona, hanem munkaszolgálatos volt a fronton.
#28.
Nem igaz. A cigányok gyalog jöttek be, elmaradottak voltak jellemzőek.
A zene valóban, de a zsidók és az izmaeliták voltak a kereskedők.
A huszárok nem voltak feltétlenül nemesek.
#29.
Ezen meg hatalmasat röhögtem. '56-ban kommunizmus volt, eleve nem volt nemesség. Mire is akarsz kilyukadni???
30 én meg történelem érettségis vagyok... tudom jól mit beszélek! valamint nagyon sokan tanulmányoztam a középkort...
te városiasodásról beszélsz de az is csak később volt és itt csak te kevered a fazont a szezonnal!
a tábornoki rang és katonai rangok többségében egyéni képességek alapján volt mérvadó! nem hiába volt annyi tábornok római császár ja és a semmiből jöttek ők is...
#33.
Érettségit bárki el tud érni.
"Nem igaz. A cigányok gyalog jöttek be, elmaradottak voltak jellemzőek." semmiköze ennek ahhoz amit írtam! zsigmond császár és több magyar király és még a pápa is adott nekik leveleket amikkel szabadon adó mentesen élhettek és kereskedhettek és zenélhettek!
ez történelmi tény... te csak cigányellenes vagy csak az a baj hogy régen a cigányság eléggé rendkívüli és "nagy" volt... 1980-2010 fele nagyon gázak voltak most kezd egy pár visszatérni és jobbá válni de még mindig sok aki gáz életet él...
#33.
Illetve, ha ilyen helyesírással írod meg, nem feltétlenül mindenki. :-D XDD
#34.
Miféle kisnemesi cím? Nincs ilyen.
A zsidók csak később? Na, ne röhögtess!!!! A zsidók és az összes szemita nép kereskedőnép volt. Az ókorban is már kereskedtek!
#37.
Oksii! :-) Reklamálj az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. :-)
"Egy történelmet hallgató és országos eredményekkel is rendelkező fickó."
aha persze nagyon is és ezért hordasz össze vissza minden butaságot :DDD
kérdező a 31-es kommentemre reagálj ;)
38 hát igen az a fránya helyesírás... mondjunk te helyesen írsz de még is butaságokat is valótlanságokat hordasz össze vissaz töriből :D és akkor te vagy
"Egy történelmet hallgató és országos eredményekkel is rendelkező fickó." :DDD
#31.
A családról semmiféle feljegyzés nincs, ezen a vajdán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!