A Brit gazdasági technikai lemaradás a németekhez képest a 20.sz első felében köszönhető a butuska oktatási rendszerüknek, ahol beteges mértékben túlkompenzálták a humán tárgyakat a reáltantárgyakhoz képest?
Figyelt kérdés
A Brit gazdasági technikai lemaradás a németekhez képest a 20.sz első felében köszönhető a butuska oktatási rendszerüknek, ahol beteges mértékben túlkompenzálták a humán tárgyakat a reáltantárgyakhoz képest?
C.P. Snow a híres fizikus kémikus tudós és író a tananyagok összehasonlítása után ebben látta a brit lemaradás okát:
2022. jan. 12. 20:35
11/21 A kérdező kommentje:
A kérdések az álomvilágban és DENIAL-ban élő BTK-s Kürasszír felhasználónak szólnak. Aki makacsul kitart a hüly*eségei mellett.
2022. jan. 13. 14:09
12/21 anonim válasza:
Most mi lett veled, túladagoltad magad? :D
13/21 A kérdező kommentje:
Az ilyen ballibsik módszere mint te... Jobboldali drogosokat nem nagyon találni...
2022. jan. 13. 14:14
14/21 anonim válasza:
"Off-topic, nem a témába vágó duma. Te direkt csinálod?"
:D :D
15/21 A kérdező kommentje:
2022. jan. 13. 14:18
16/21 anonim válasza:
Bíró úr! Köszönöm, nincs több kérdésem.
:D
17/21 A kérdező kommentje:
Talán el kellene olvasnod az angol nyelvű cikket az előző hozzászólásomnál. Vagy nehezen megy az angol?
2022. jan. 13. 14:30
18/21 anonim válasza:
Miért kellene elolvasnom? A feltett kérdésedre válaszoltam.
Egyébként a cikk pont azt támasztja alá, amit én is írtam.
19/21 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem... te nem tudsz még angolul sem, csak Google (félre)fordtóval.
2022. jan. 13. 14:38
20/21 anonim válasza:
Aha, szóval nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, a személyeskedésen túl pedig mást nem tudsz hozzászólni a saját magad által felvetett témához és az én válaszomhoz sem. Oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!