Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Általában miért alacsonyabb...

Általában miért alacsonyabb az IQ szintjük a társadalomtudománnyal bölcsészettel foglalkozóknak mint a STEM-el kapcsolatos munkát végzők intelligencia szintje?

Figyelt kérdés

Általában miért alacsonyabb az IQ szintjük a társadalomtudománnyal bölcsészettel foglalkozóknak mint a STEM-el kapcsolatos munkát végzők intelligencia szintje?

[link]

#IQ #intelligencia #IQ by profession #Bőőőcsééész
2022. jan. 10. 12:34
1 2 3
 21/27 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Lehet a lepontozás mögött ilyen is - ámde az sem logika. Sőt pont nagyon nem az.
2022. jan. 12. 18:04
 22/27 anonim válasza:
100%

Azért a bölcsészek sem buták kollektíven…

Nekem átlag feletti átlagba tartozik (pszichológus értékelte ki, nem internetes teszt) az IQ-m, az érdeklődésemet pedig nem tudom befolyásolni.

2022. jan. 20. 12:23
 23/27 A kérdező kommentje:
Azért a MENSA kompatibilis netes nemzetközi IQ tesztben jobban bízok mint egy k-európai pszichológus által kitalált konyhai házi-tesztben.
2022. jan. 20. 12:33
 24/27 anonim válasza:
100%
Az megvan, hogy a pszichológusok olyan tesztekkel dolgoznak (többfélével), ami 7 részterületen is külön méri a hányadost?
2022. jan. 20. 12:34
 25/27 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy ezek a gagyi házi tesztek nem felelnek meg a nemzetközi standardnak? Holnap majd a házi készítésű sufnis villanyautódat akarod összemérni egy RIMAC NEVERÁ-val?
2022. jan. 20. 12:39
 26/27 anonim válasza:
100%
A kérdést szuperül megválaszolták, most nekem volna egy: a Bőőőcsééész #-hez mennyi IQ kell?
2022. ápr. 19. 02:05
 27/27 anonim ***** válasza:
1. Az IQ egy baromság 2. Ez a teszt a matematikai, logikai, nyelvi készségeket méri, miközben sok területen van szükség pl. inter- és intraperszonális intelligenciára. Legalább nyolcféle intelligencia van. 3. Az általad linkelt diagramok: I. Nem azt mutatják, amit állítasz, sok STEM területen (pl. földrajz) alacsonyabb az átlag IQ, mint sok társadalom tudományi területen II. Bar chart alapján nem számolhatsz átlagot, mert nem tudhatod, melyik területről hányan töltötték ki, III. még ha azt is írná, ez csak azt tükrözné, hogy ezt az egy (gondolom, fizetős) tesztet milyen eredménnyel töltötték ki.
2022. júl. 8. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!