Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mi a véleményetek a középkori...

Mi a véleményetek a középkori európai és magyarországi nacionalizmusról és a gyakori etnikai alapú konfliktusokról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a középkori európai és magyarországi nacionalizmusról és etnikai konfliktusokról?

Itt egy nagyon jó angol Wiki cikk a témában tele vezető kortárs nyugati akadémikus történészek könyveivel mint forrásokkal:

[link]

Magyarországon is gyakoriak voltak az etnikai alapú konfliktusok, erről bővebben ebben a könyvben olvashatsz, a 77-99.oldal vonatkozik Magyarországra:

[link]

#középkor #nacionalizmus #sovinizmus #középkori nacionalizmus #etnikai konfliktusok
2021. dec. 21. 18:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
háhá, ezen jót nevettem :D
2021. dec. 25. 20:45
 32/43 A kérdező kommentje:

Y zulg! Kedves "okádós" un. "nem dilettáns" barátom! Szerintem szövegértelmezési nehézségeid vannak, ezért látsz ellentmondásokat. Nem csoda a szövegértési probléma, biztosan proletár (azaz melóska)/földműves felmenőkkel rendelkezel, és tudod az IQ főként örökletes tényező, ezért nem tehetsz róla.

"Valójában azt várom, hogy ilyenkor tett állításokra (legyen az tagadás vagy megerősítés) találnak kortárs tudósok által írt szakirodalmat ami a kérdést esetleg kielégítően megválaszolhatja."

Ez egy tökéletesen érthető szép összetett mondat, semmi ellentmondás nincsen benne azok számára akik kellő szövegértési képességekkel rendelkeznek.

"Ilyet is csak egy dilettáns ír, aki a fogalmakkal össze-vissza dobálózik."

A dilettáns szót vagy 60 éve hallottam először, de te rossz értelemben használod, hiszen az eddigiek alapján rád vonatkozhat csak. Személyeskedés árad csak mondataiból , eddig semmit sem tudtál cáfolni bizonyítani.

Ajánlom olvassad el a két linken található angol szöveget, valamit a referenciákba betett több tucat könyvrészleteket melyek az én nézőpontomat támasztják alá.

De hiába is, az eddigi szereplésed alapján csak újabb harsány szájkarate (olcsó személyeskedés) fog következni részedről.

2021. dec. 27. 18:48
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég gyengécske volt, tehát az általam felvázolt dolgokra semmit nem tudsz írni, csak személyeskedni. Ha nyilvánvalóvá válik a hülyeséged, elkezdesz prolizni. Ez aztán a vitakultúra! (...)

A személyeskedést egyébként meg ne vesd a szememre, mert azt te kezdted el, semmi jogod hozzá. De mindegy, mással kapcsolatban is ezt csinálod, azt veted más szemére, ami éppen te vagy. Ez tipikusan a prolik "fegyvere".

Privát leveleket meg nem kérek tőled olyan tárggyal, hogy "a tudásod az enyémhez képest nulla", mert ez egyrészt szánalmas, másrészt meg nem nyitom meg a leveleidet, sőt, le is tiltottalak.

2021. dec. 27. 21:16
 34/43 anonim ***** válasza:

"A dilettáns szót vagy 60 éve hallottam először"

Ez örömteli hír, akkor nem sokáig rontod már a levegőt. Jó gyakorizást a maradék néhány karácsonyodon is! Már ha van egyáltalán értelme húzni ezt az egészet.

2021. dec. 27. 22:40
 35/43 A kérdező kommentje:

" tehát az általam felvázolt dolgokra semmit nem tudsz írni,"

Persze hogy nem tudok, hiszen csak személyeskedést láttam tőled.

"A személyeskedést egyébként meg ne vesd a szememre, mert azt te kezdted el,"

Bagoly mondja verébnek...

2021. dec. 28. 09:26
 36/43 anonim ***** válasza:
Te legfeljebb olyan szempontból vagy veréb, hogy kb. 3 évet élsz még, jó esetben.
2021. dec. 28. 12:44
 37/43 A kérdező kommentje:
36-os, még jó hogy nem te döntöd el! 100 évig akarok élni mint nagyapám!
2021. dec. 28. 16:31
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

"hiszen csak személyeskedést láttam tőled"

Eleinte a kérdéseid alá rendes válaszokat írtam, de belém kötöttél, hogy proli vagyok. Egyébként meg ha valaki rendes válaszokat ír, nem is tudsz rá semmi normálisat reagálni a személyeskedésen kívül...

2021. dec. 28. 17:18
 39/43 anonim ***** válasza:
90%
#36, nyugi, szerintem már nem sokáig rontja itt a levegőt, mert láthatóan le van már épülve szellemileg.
2021. dec. 28. 17:31
 40/43 A kérdező kommentje:

Nagyon el lehetnek keseredve a kis buta frusztrált (proli származék) pol.korrektséget hirdető egalitárius aktivisták ezen a fórumon :)

Hiszen érveik nincsenek , se referenciáik, csak butuska érzelmeik, amiket személyeskedéssel juttatnak kifejezésre.

2021. dec. 28. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!