Miért alakult úgy a történelem során, hogy napjainkra Tolna megye népessége rendkívül alacsony?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 17:30
2/13 anonim válasza:
Hogyhogy alacsony? Miért lenne alacsony?
3/13 anonim válasza:
Rendkívülinek nem mondanám, ott van Békés megye is példaképp, ott sem nagyobb a népsűrűség. Egyszerűen ezekben a megyékben nincsen egy komoly város sem. Méretük sem nagy, így annyi a lakosság, amennyi.
4/13 anonim válasza:
Azt hittem hogy a testmagasságra gondol a kérdező.
5/13 anonim válasza:
A török hódítás során teljesen elnéptelenedett. Ezért telepítettek be később svábokat, akiket 1945 után telepítettek ki és hoztak helyette székelyeket, de gondolom nem annyit, mint amennyit elzavartak. Na, ezek miatt.
6/13 anonim válasza:
Törököm megtették azt, amit most folytatni akar az EU !!
7/13 A kérdező kommentje:
#1: Forrás a Központi Statisztikai Hivatal weboldala.
2021. dec. 17. 12:02
8/13 A kérdező kommentje:
#2: Engem is az érdekel miért alacsony a lakónépesség száma.
2021. dec. 17. 12:03
9/13 A kérdező kommentje:
#3: Igen, de engem nem Békés megye érdekel, hanem Tolna megye!
2021. dec. 17. 12:04
10/13 A kérdező kommentje:
#4: Feltételeztem egyértelmű, hogy nem a testmagasságra kérdeztem rá.
2021. dec. 17. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!