Miért nem elterjedtebb tény, hogy vannak, akik előre tudtak a 9/11 terrortámadásról, és erről publikusan beszéltek?
Nem az őrült elméletekről beszélek, hogy nem tudom, a CIA, a Bush klán vagy a Moszad ( :D ) volt, hanem simán arról, hogy hónapokkal a támadás előtt már voltak olyanok, akik erről beszéltek, hogy Bin Ladennek neki fognak vezetni gépeket a WTC-nek. Én ezt idáig nem tudtam, és sokkolt.
(azt itt kérdezem, mivel azt hiszem, ebben a témakörben fogom kapni a legnormálisabb válaszokat, amik belehelyezik a dolgok az ezredforduló történelmi kontextusába, esetleg pszichológiai, etikai oldalát is megmutatjátok)
Utólag sokan okosak és terjesztenek valótlanságokat, azt gondolván, ettől nő az egójuk.
Sokféle terrortámadásról tudunk, például én is, nem nehéz kitalálni. Aki azonban erre konkrét időpontot és helyszint mond, az a következő négy kategória egyikébe esik: 1. a kitervelő és megbízó, 2. a végrehajtó 3. nagyon ritka esetben a titkosszolgálat, 4. az a sok ostoba, aki ilyent azért terjeszt, mert másban nulla esélye a sikerélményre.
Mert ilyenek nem voltak.
Egy amerikabarát Demokrata Párti
8)
de, voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!