Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért nem elterjedtebb tény,...

Miért nem elterjedtebb tény, hogy vannak, akik előre tudtak a 9/11 terrortámadásról, és erről publikusan beszéltek?

Figyelt kérdés

Nem az őrült elméletekről beszélek, hogy nem tudom, a CIA, a Bush klán vagy a Moszad ( :D ) volt, hanem simán arról, hogy hónapokkal a támadás előtt már voltak olyanok, akik erről beszéltek, hogy Bin Ladennek neki fognak vezetni gépeket a WTC-nek. Én ezt idáig nem tudtam, és sokkolt.

(azt itt kérdezem, mivel azt hiszem, ebben a témakörben fogom kapni a legnormálisabb válaszokat, amik belehelyezik a dolgok az ezredforduló történelmi kontextusába, esetleg pszichológiai, etikai oldalát is megmutatjátok)

2021. szept. 16. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Forrásmegjelölés?
2021. szept. 16. 11:33
 2/9 A kérdező kommentje:
1) Ha küldök egy Alex Jones vagy egy William Cooper linket, teljesen jogosan körberöhögtök, ezért kerülöm, mivel magán a puszta tényen nem változtat, hogy van olyan, aki előre beszélt erről a terrortámadásról.
2021. szept. 16. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
"a támadás előtt már voltak olyanok" nyilván, akik kitervelték, azok hónapokkal az események előtt hozzáfogtak a részletek kidolgozásához. Ők beszéltek róla hónapokkal, esetleg évekkel hamarabb. Gondolod, hogy a támadássorozat ötlete egy aznap délelőtti kerti partin született?
2021. szept. 16. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésed, valid forrás híjján a Politika vagy az Ezotéri kategóriába való.
2021. szept. 16. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy az Al-Kaida is szemlézte a két fent említett előadó munkásságát, és tőlük vette az ötletet.
2021. szept. 16. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Utólag sokan okosak és terjesztenek valótlanságokat, azt gondolván, ettől nő az egójuk.

Sokféle terrortámadásról tudunk, például én is, nem nehéz kitalálni. Aki azonban erre konkrét időpontot és helyszint mond, az a következő négy kategória egyikébe esik: 1. a kitervelő és megbízó, 2. a végrehajtó 3. nagyon ritka esetben a titkosszolgálat, 4. az a sok ostoba, aki ilyent azért terjeszt, mert másban nulla esélye a sikerélményre.

2021. szept. 16. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Mert ilyenek nem voltak.

Egy amerikabarát Demokrata Párti

2021. dec. 19. 08:02
 9/9 A kérdező kommentje:

8)

de, voltak.

2021. dec. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!