Milyen mozgalmak vannak a világban? A legismertebbektől mint a Feminizmus, Me Too, LMBTQ, Pride, Black Lives Matter, Transzhumanizmus, a legkevésbé ismertekig érdekel felsorolás szerűen!
"Ezek a mozgalmak ahogy én sejtem csak a nyugati világokba mennek"
Igen, ezek a mozgalmak többségében valóban csak a nyugati világban mennek, mert ezek a hazánkban és a nyugati világban lévő mozgalmakra voltak példák.
"mivel a többi országban önkényuralom vagy diktatúra van így ott nehezen jöhet létre bár milyen mozgalom!"
Valójában elég kevés országban van jelenleg önkényuralmi rendszer (= diktatúra), talán a két kezemen meg tudnám számolni, melyekben igen. De rajtuk kívül még létezik kb. 200+ ország, amelyekben viszont nem diktatorikus rendszer van. De ettől függetlenül, diktatorikus országokban is léteznek, létezhetnek különböző mozgalmak, legfeljebb nem olyanok, amelyek egy picit is a rendszer ellen tudnának ténykedni. Ilyen lehet pl. biciklizz velünk mozgalom, vagy a tiszta levegőért mozgalom, vagy macskabarát mozgalom, vagy ilyesmik.
MGTOW Ez meg a Feminizmus férfi változata lehet!
Szerintem legalábbis ez felel meg mert ez tűnik az összes többi férfi mozgalom gyűjtő vonalának! A fel sorolt nagyobb mozgalmaknak milyen all vonalai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!