An angol talán a legerőszakosabb nép a világon, de minimum a nyugati világban?
Ez lehet egy nemzeti jellemvonás?
Mit szóltok az alábbi véleményekhez?
És igen, én jártam már angol pub-ban, és igen, teljesen más mint más országok kocsmái, nem olyan derűs a hangulat, inkább feszült, érződik az agresszió a levegőben. Mint amilyen az átlag angol, nyugodtnak tűnik de a nyugodtság mögött egy feszült, agresszióra hajlamos személyiség lapul.
20
Tehát mindig én vagyok a probléma. Tulajdonképpen nem írhatok semmi olyant amiből én jönnék ki jól mert te már eldöntötted ezt a fejedben.
Haha. Ilyent máshol hol látsz? Még Kolumbiában, Afganisztánban sem!
Igazi pszichopaták, törvényt nem ismernek. Mit vársz egy anno kalóz, fosztogató néptől? A vér nem válik vízzé!
25
Igen, mert gyorsabban kiakadtam mint az átlag. De mondom Angliában kispályás vagyok. Ezek ördögök, nem őrültek. Az őrült nem kifejezés!
Szláv népek agresszívabbak.
Sok helyen jártam már a világon, Angliában is - Oroszországban vagy Szerbiában sokkal hamarabb torkollik fizikai erőszakba egy kocsmai vita, mint Angliában.
De pl. a lepukkantabb ír kocsmákban is viszonylag alacsony az ingerküszöb. Az átlag angliai pubokban én nem tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!