An angol talán a legerőszakosabb nép a világon, de minimum a nyugati világban?
Ez lehet egy nemzeti jellemvonás?
Mit szóltok az alábbi véleményekhez?
És igen, én jártam már angol pub-ban, és igen, teljesen más mint más országok kocsmái, nem olyan derűs a hangulat, inkább feszült, érződik az agresszió a levegőben. Mint amilyen az átlag angol, nyugodtnak tűnik de a nyugodtság mögött egy feszült, agresszióra hajlamos személyiség lapul.
Valóban nem véletlen, a szellemi fogyatékosságodból fakadó elôfeltételezéseid miatt láttad így ôket.
Csatlakozom kilenceshez, én is nagyon jól éreztem magam köztük.
A pubok mindig jóval kellemesebbek hangulatúak voltak, mint máshol.
12
De nem csak a pubokról van szó. Az csak egy példa volt. Nem kell kivágni egyetlen példát a teljes sztoriból. A teljes sztori pedig az, hogy mindenhol feszültnek tűnnek, az irodában, a pénztárnál, a hivatalban, a buszon, vonaton, meccsen, utcán. A pubot csak azért említettem mert ott a legszembetűnőbb, hiszen az alkohol hatására jobban megmutatják belső lelkiviláguk, huligán, gyarmattartó agresszivitásuk. Gyakran verekednek.
De már maga a beszédstílusuk sem tetszik, amolyan parancsoló, erőszakos, nem olyan kedves, meleg mint a spanyoloké, dallamos mint az olaszoké, felszabadult és nyugodt mint a franciáké.
Ideges, erőszakos nép pont mint az oroszok. Azzal a különbséggel, hogy az oroszok legalább okkal verekednek össze míg az angolok az agresszió élvezete miatt.
15
Olyan minőségben, hogy otthon mindig agresszívnek meg őrültnek neveztek, és hamar kihátráltak amikor kiakadtam, megijedtek.
Angliában ezzel szemben mi van? Félelmet nem véltek felfedezni a szemükben, igazi hideg pszichopaták, és agresszióban rám tromfoltak, ami nem kicsit, meglepett hisz nem erre számítottam az “úriember” angoloktól. Igazi vérbeli agresszív, pszichopata népség. Nem ismernek félelmet. Nem véletlen, ennyire imádják a küzdősportokat, ugyanakkor a krími regények és sorozatok ott a legnépszerűbbek. A kollégám például rá van kattanva a pszichopata sorozatgyilkosokra, folyton amikor kérdezem mit nézett az utóbbi időben, mindig azt mondja, hogy egy sorozatot/dokumentumfilmet erről meg arról a pszichopatáról. Ugyanakkor totál érzéktelen, a nyomorék kollégám testtartását mindig parodizálja amikor az nincs ott. Ilyent még civilizált országban nem láttam.
Higgyétek el, ha én azt mondom ezek pszichopaták akkor azok, hisz engem otthon őrültnek tartottak itt meg még engem is meglep milyenek. Igazi hidegvérű reptiliánus vérszomjas gyíknép!
Jajj értem. Szerintem fejleszd magad! Tanulj el tőlük mindent és előzd meg őket:)
Te szoktál félni pszichopata létedre?
gyíknép nincs. Túlzásokba ne essünk:)
17
Nem szoktam félni, veszélyhelyzetben inkább dühöt érzek, adrenalin löketet. De én pont emiatt fel is ismerem a pszichopatákat. Még nem voltam olyan helyzetben, hogy nekem kellett megtennem az első lépést a helyzet csillapítása érdekében mert ezek elvágják a torkod annyira ki tudnak akadni. Így meg aztán nincs értelme az egésznek, ha a végen meghalhatsz. :)
17
A hüllők ilyenek. Érzéktelenek, agresszívek. Mint az angolok. Az angolok hüllők!
Akkor mindig hibernálva lennének.
Szerintem az van, hogy érzik, hogy egy agresszív alak vagy és így reagálnak rád. Azt elhiszem, hogyha valaki így viselkedik, akkor elvágják a torkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!