Ezt mivel magyarázzátok? Sakk-matt tudomány?!
Nem unod még?
Ha a tudomány ennyire szart sem ér szerinted akkor költözz egy barlangba, ne használj áramot, sem semmi olyat amit a tudománynak köszönhet az emberiség.
Nekem nem teljesen világos, hogy mi a kérdésed.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy mit tesz a kormány a vízbe, hogy szivárványt csináljon, a válasz az, hogy semmit. A fény törésmutatója a hullámhossz függvényében változik, azaz a különböző színű fénysugarak kicsit eltérő szögben törnek meg, amikor új közegbe lépnek. Ez okozza a szivárványt, részletes magyarázat itt:
Ha azt nem érted, hogy hogy nem látott még egy felnőtt ember szivárványt és miért hiszi valami összeesküvés termékének, arra nem tudom a választ.
Egyszerűen: szivárvány=eső+napfény. A kerti locsoló pedig egy mesterséges eső.
Tudod ez csak egy könnyen kivédhető sakk, és nem egy kivédhetetlen matt.
#1,2,3,4 -el értek egyet.
Hozzátéve a kérdező ne használjon többé telefont vagy számítógépet mert nem neki való.
Egyébként is megfigyelik ezek forgalmát és a kamerákon és mikrofonokon keresztül meg is figyelik az kérdezőt.
Találtam is róla a neten egy ilyen kémfelvételt:
https://www.youtube.com/watch?v=mTUC0vGLtHs
Itt pedig egy videó mit kell tennie ha ezt nem akarja:
Ha a videó alatti kommentekből nem esett le, hogy mekkora ökörség ez, akkor tehetetlenek vagyunk.
Arról sem mi tehetünk, ha az általános suliból csak az írástudás maradt meg az emlékeidben, a fizika kompletten kiesett.
És légy szíves, menj már a búsba ezzel a sakk-matt tudomány szöveggel, miután az összes ilyen próbálkozásod nem hogy sakk-mattal, de úgy végződött, hogy egy fia bábud nem maradt a táblán.
Gyalog-galoppot láttad? Ott a levágott karú, lábú lovag legalább odáig eljutott, hogy egyezzünk ki egy döntetlenben. Te meg azonos helyzetben még mindig azt hiszed, nyerted a csörtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!