Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mikro-Makro tárgyban kéne...

Mikro-Makro tárgyban kéne segítség. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Lenne egy problémám. Egyszerűen nem fér bele egy tárgy az egyetemen az időmbe, de meg kéne csinálnom. A távoktatásban nem igazán tudtam megtanulni. Ez a tárgy egy féléves Mikro-Makro a BME-n. Május 12-én vagy 13-án lesz egy fontos zh, aminek elég jól kéne sikerülnie. Tudna e valaki esetleg segíteni megírni a zh-t, aki jól ért hozzá, mert az a gond, hogy ezzel túlvállaltam magam. Amúgy mérnökin vagyok, tehát ez csak egyszeri alkalom, többet ilyesmivel nem igazán kéne foglalkoznom.

Köszönöm, ha elolvastad és visszajelzel!

2021. máj. 3. 12:42
1 2 3
 21/21 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan ZH, amire egy héttel előtte kapcsoltam, hogy készülni kéne.

De nem volt más alternatíva, mint készülni.

Bár hallottam, hogy páran bér-zh-írót küldtek be maguk helyett pénzért. Akkoriban nem volt személyi ellenőrzés, csak "leckekönyv" kellett, Zh vezető doktorandusz nem ismert senkit arcról.

Na ennél még mindig jobb, a GYK-n próbálkozni, akkoriban az még nem volt.

Mivel a kérdezőben láthatóan megvan a szándék a felkészülésre, nem kéne szapulni.

Szerintem lezárható téma.

2021. máj. 4. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!