Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mikro-Makro tárgyban kéne...

Mikro-Makro tárgyban kéne segítség. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Lenne egy problémám. Egyszerűen nem fér bele egy tárgy az egyetemen az időmbe, de meg kéne csinálnom. A távoktatásban nem igazán tudtam megtanulni. Ez a tárgy egy féléves Mikro-Makro a BME-n. Május 12-én vagy 13-án lesz egy fontos zh, aminek elég jól kéne sikerülnie. Tudna e valaki esetleg segíteni megírni a zh-t, aki jól ért hozzá, mert az a gond, hogy ezzel túlvállaltam magam. Amúgy mérnökin vagyok, tehát ez csak egyszeri alkalom, többet ilyesmivel nem igazán kéne foglalkoznom.

Köszönöm, ha elolvastad és visszajelzel!

2021. máj. 3. 12:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, nem semmi kérés....
2021. máj. 3. 12:52
 2/21 anonim ***** válasza:
52%
A jövő ifjú reménységei... :(
2021. máj. 3. 13:02
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
kérdező, köv. félévben vedd fel újra, és figyelj jobban a távoktatásnál!
2021. máj. 3. 13:08
 4/21 anonim ***** válasza:
54%

"fontos zh, aminek elég jól kéne sikerülnie"

Még szerencse, hogy ezzel csak te vagy így, senki más.

2021. máj. 3. 13:27
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyire becsmérelni, ő csak a megszokás rabja. Ő csak itt kér valamit, ami a szimplább esetek közé tartozik. Zh felügyelők változatos trükköket eszelnek ki ellene, ám mindig van zseniálisabb csaló.

Gyakori, hogy a csalás maga több energiát és ismeretet igényel, mint a téma. Ennek pedig az az oka, ha a csalás államilag elrendelt és gyakorolt intézmény, az érvényesülés alapfeltétele, akkor nagy tömegek számára ez olyan,mint a lélegzetvétel. Szükségletté válik.

2021. máj. 3. 13:54
 6/21 anonim ***** válasza:
Ha ilyet kérsz, illene pénzjutalmat felajánlanod mellé.
2021. máj. 3. 13:54
 7/21 anonim ***** válasza:

6: jogos!

30.000 ft + ÁFA...? Megfelelő? Számlát tudok adni... :)

2021. máj. 3. 13:58
 8/21 A kérdező kommentje:

Csak jelezném, hogy ez a kérés nem azt jelenti, hogy semmit sem tanulok vagy, hogy mindig csalok mindenben vagy elvárom a segítséget másoktól. Nem azt jelenti, hogy minden dologban ezt várom el az emberektől. Első alkalom, hogy ilyet kérek, de már lehet megbántam. Ha így gondoljátok, akkor rendben van.

Ezzel nem tudok mit kezdeni, mert bármit mondok az nem lesz értelmes számotokra. Van ilyen.

A távoktatásos zárthelyikről meg csak annyit mondok, hogy módszeresen nehezebbre csinálják, mert tudják, hogy sokan összedolgoznak és nyilván otthon van a jegyzeted. Ez nem mentség, csak, hogy kontextusba helyezzem annak is aki nem jár most egyetemre. Persze attól még én sem vagyok büszke arra, hogy itt kell segítséget kérnem.

2021. máj. 3. 14:07
 9/21 anonim ***** válasza:
48%
Hát persze.... mindenki más hibás, csak a kerdező nem. Az egesz vilag összeesküdött ellene...
2021. máj. 3. 14:09
 10/21 A kérdező kommentje:

9-es. Úgy érzem nem értetted, amit írok, nem hibáztatok senki. Csak magamat tudom, hogy felvettem.

Nem hiszem, hogy összeesküdtek ellenem vagy bárki ellen. Mondtam, hogy nem mentség ez semmire. Lehet engem megítélni bárhogyan, ahogy érzed.

2021. máj. 3. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!